Άγιος Δημήτριος: Έκαναν διαμαρτυρία έξω από λάθος υποκατάστημα της Πειραιώς




Σε διαμαρτυρία για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Πειραιώς, στην οδό Κολοκοτρώνη 1-3, κοντά στην εκκλησία, καλούσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Δημητρίου τα μέλη του αλλά σήμερα το πρωί, όταν πήγαν εκεί πληροφορήθηκαν από τους υπεύθυνους ότι δεν πρόκειται να κλείσει το συγκεκριμένο υποκατάστημα, αλλά εκείνο που βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης 266 κοντά στην Παναγίτσα. Θύματα της λάθος πληροφόρησης πέσαμε και εμείς στο notia.gr. Η νέα διαμαρτυρία θα γίνει την Πέμπτη 29/7/21 ώρα 7.30 π.μ.

Δείτε την ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η παράσταση διαμαρτυρίας στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Άγιο Δημήτριο, με αφορμή το κλείσιμο πολλών καταστημάτων τραπεζών.
Ενημερωθηκαμε από τους υπεύθυνους του καταστήματος ότι δεν κλείνει το κατάστημα στην λεωφόρο Αγίου Δημητρίου και Κολοκοτρώνη 1-3.
Το κατάστημα που κλείνει είναι στην λεωφόρο Βουλιαγμένης 266 κοντά στην Παναγίτσα.
Το κατάστημα αυτό εξυπηρετεί όλη την περιοχή του Αγίου Δημητρίου από την λεωφόρο Παπάγου κι επάνω καθώς κ την κάτω Ηλιούπολη.
Κάθε κατάστημα τράπεζας που κλείνει σημαίνει δυσχέρεια στις συναλλαγές των πολιτών, απολύσεις για τους τραπεζικούς υπαλλήλους.
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες με τις ουρές κ το συνωστισμό που παρατηρείται έξω από κεντρικά καταστήματα.
Αυτή η εξέλιξη σημαίνει μεγαλύτερη επιβάρυνση για το ένα κατάστημα που απομένει στην περιοχή μας κ στην επιδείνωση της εξυπηρέτησης των πελατών.
Εάν λάβουμε υπόψιν ότι το κατάστημα στην κεντρική αγορά, κλείνει το ATM το Σαββατοκύριακο, αντιλαμβανόμαστε ότι γίνεται πιο δύσκολη η εξυπηρέτηση των πολιτών που δεν έχουν πρόσβαση στα ψηφιακά συστήματα ή χρειάζονται μετρητά.
Είμαστε αντίθετοι στο σταδιακό κλείσιμο των καταστημάτων των τραπεζών. Οι τράπεζες επιβάλεται να παίρνουν υπόψιν τους το κοινωνικό σύνολο κ την εξυπηρέτηση του.
Καλούμε σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 29/7/21 ώρα 7.30 π.μ στο κατάστημα Λεωφόρου Βουλιαγμένης 266 (Παναγίτσα)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.