Τραυματίστηκε αστυνομικός σε καταδίωξη διαρρηκτών στον Άλιμο




Έναν χρόνο πριν είχε σώσει από βέβαιο πνιγμό μια γυναίκα. Ο Βαγγέλης Μπαταρλής βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κλοπή οικίας στην περιοχή του Αλίμου μετά από σήμα στην Άμεση Δράση. Κατά τη διάρκεια πεζής καταδίωξης των δυο δραστών και λόγω παλαιότητας της οικίας, στην προσπάθειά του να ανέβει έναν τοίχο έπεσε στο κενό από ύψος 10 μέτρων στον ακάλυπτο με αποτέλεσμα να πέσει ο τοίχος επάνω του.

Ευτυχώς και για καλή του τύχη, δεν έσπασε κάποιο μέλος του σώματός του. Τραυματίστηκε ωστόσο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε το χρονικό όπως το κατέγραψε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook:

“31-05-20 έτυχε να έχω την χαρά -ευλογία να σώσω μια κοπέλα από σγρ πνιγμό μετά από σήμα που λάβαμε από το κέντρο της άμεσης δράσης !!!Χθες το ξημέρωμα, ενα χρόνο μετά 31-05-21 μετά από κλήση στο 100 για παραβίαση κατοικίας 2ου ορόφου από 2 άτομα μεταβήκαμε άμεσα στο σημείο όπου αρχικά Συνελήφθη ο πρώτος δράστης και στην συνέχεια συνελήφθη κ ο δεύτερος στην ταράτσα της οικίας με μια μικρή απρόβλεπτη παρένθεση όμως …… λόγω παλαιότητας της οικίας στην προσπάθεια μ να ανέβω ….έφυγε ο τοίχος μαζί με εμένα 105 κιλά ….στο κενο απο 10 μέτρα στον ακάλυπτο κ ο τοίχος πάνω μου χωρίς ευτυχώς να………… η να σπάσω τπτ παρα μόνο κάποια κατάγματα σ γόνατα πόδια χέρια !!!αρχικα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους Β αλλαγής της αμεσης δρασης για την ενίσχυση ,την άμεση ανταπόκριση και την συναδελφικότητα κατά δεύτερον να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη στην μάνα μ και την οικογένεια μ που με τ που το δούνε αυτό θα πάθουν καρδιά ! Μάνα μπαμπά σορρυ αυτός είμαι δν αλλάζω το ξέρετε πολύ καλά!!!Γενικα ξέρω πως θα μου πείτε πολλοί δν αξίζει μπλα μπλα μπλα δν είμαι καυλομπατσος ούτε από αυτούς που υποστηρίζουν την αστυνομία σ κάθε της κίνηση .Καλώς η κακώς γι αυτό μπήκα σε αυτό τ σώμα και είναι χαρά μ να προσπαθώ κ να ξεβρομίζω την κοινωνία από τέτοια αποβράσματα με κάθε προσωπικό μου κόστος!!!!” Πηγή: policenews.eu



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.