Τη δροσιά τους να ‘χεις! 4 νέοι μουσικοί του Athens Music Week στο σιντριβάνι της Νέας Σμύρνης




Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Athens Music Week παρουσιάζει τον Ιούνιο ένα πλούσιο πρόγραμμα που καλύπτει όλα τα είδη μουσικής και όλες τις νέες μουσικές τάσεις που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.

Βέβαια, λόγω της πανδημίας έρχεται με την υβριδική μορφή του, καθώς οι περισσότερες εκδηλώσεις και τα showcases θα γίνουν διαδικτυακά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει και μια ζωντανή συναυλία που θα κλείσει το πρόγραμμα. Σε αυτό συμμετέχουν 19 καλλιτέχνες από 10 διαφορετικές χώρες.

Για πέντε ημέρες, από τις 22 έως τις 26 του μήνα, o επισκέπτης/θεατής θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ομιλίες, παρουσιάσεις, showcases αλλά και να συμμετάσχει σε σεμινάρια στο πλαίσιο του AMW Conference. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να κάνει εγγραφή δωρεάν για να μπορέσει να παρακολουθήσει το online networking event, διαλέξεις και συζητήσεις για το πώς λειτουργεί η μουσική βιομηχανία και όλες τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν στον χώρο.

Έτσι, θα υπάρχουν πάνελ με ειδικούς καλεσμένους όπου θα γίνονται συζητήσεις για το ελληνικό χιπ-χοπ, τις συναυλίες και τα μουσικά φεστιβάλ την εποχή του Covid-19, τις ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες, το Blockchain, το Spotify, το Kickstarter, το online ραδιόφωνο, τον ρόλο των γυναικών στη μουσική, τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών κ.ά.



Για πέντε ημέρες, από τις 22 έως τις 26 του μήνα, o επισκέπτης/θεατής θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ομιλίες, παρουσιάσεις, showcases αλλά και να συμμετάσχει σε σεμινάρια στο πλαίσιο του AMW Conference.

Ένας από τους σημαντικότερους ομιλητές είναι ο κορυφαίος σαξοφωνίστας Shabaka Hutchings, που θα μιλήσει για την έκρηξη της βρετανικής τζαζ σκηνής την τελευταία πενταετία.

Στα showcases την Τρίτη 22 Ιουνίου θα εμφανιστούν οι Marva von Theo (GR), [LEAK] (DE), Ikaru (TR) και Saske (GR).

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου, οι IBERI (GE), badfocus (CZ), BAiLDSA (GR), John Wolfhooker (CZ) και ORGAZMA (GR).

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου, οι Puuluup (EE), WERA (GR), Dysanatolia (GR), Kit Kido (GR) και Mongooz and the Magnet (HU).

Tην Παρασκευή 25 Ιουνίου, οι NAKED (RS), Johnny Labelle (GR), FUNKorporation (RO), Baris Demirel ft. Da Poet (TR), OCEANDVST (GR).

Τέλος, το Σάββατο 26 Ιουνίου στη σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων θα ανέβουν ο Good Job Nicky (στην πρώτη του ζωντανή εμφάνιση), οι Atomic Love και ο Solmeister. Δείτε τις φωτογραφίες στο lifo.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.