Τα “έξυπνα” μηχανήματα που χρησιμοποιούν οι δήμοι για να κρατούν τις πόλεις καθαρές




“ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ” ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ, ΚΑΘΑΡΗ, ΗΠΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τα βακτήρια και η μόλυνση των μονοπατιών, των περιβλημάτων και των κοινόχρηστων χώρων θέτουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία του κοινού. Η ρύπανση και οι τσίχλες είναι εδώ και καιρό μεγάλη ανησυχία για τις κοινότητές μας. Μετά από πολλά χρόνια έρευνας για τον πόλεμο ενάντια στη βρωμιά, ο MaxVacMV-700 Gladiator είναι ένα πραγματικά μοναδικό μηχάνημα που κερδίζει κάθε μάχη. Τώρα για πρώτη φορά στην ιστορία μας, οι δρόμοι και τα περίχωρά μας μπορούν να καθαριστούν αποτελεσματικά για να απομακρυνθούν όλα τα ίχνη της τσίχλας και της βρωμιάς, όλα με ελάχιστη αναστάτωση και χωρίς ζημιές στις επιφάνειες, τις συνδέσεις ή τα υποστρώματα.


Χειροποίητο από ανοξείδωτο χάλυβα, το Gladiator είναι κατασκευασμένο για την πρόκληση και χρησιμοποιεί ατμό χαμηλής πίεσης και φυσικά βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά, τα οποία διεισδύουν βαθιά στην επιφάνεια, αφαιρούν την τσίχλα, ενώ ταυτόχρονα έχουν τον πλεονέκτημα του βαθύ καθαρισμού της βρωμιάς. Στη συνέχεια, τα απορρίμματα σκουπίζονται με μοναδικό τρόπο για ελεγχόμενη απόρριψη.

CUSTOM BIOCHEM HELLAS
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ
ΤΗΛ:6936745883

Το GladiatorMaxVac χρησιμοποιεί ένα μοναδικό φυσικό υγρό τύπο, ζεστό ατμό και μεταβλητές βούρτσες, δίνοντας ένα ασφαλές, βαθύ θερμο-μηχανικό καθαρισμό. Η διαδικασία έχει χαμηλή κατανάλωση νερού και χαμηλή στάθμη πίεσης, συνεπώς η ρύπανση απομακρύνεται χωρίς να καταστραφεί η επιφάνεια, οι αρμοί ή οι σφραγίσεις των περιοχών που υφίστανται κατεργασία.

Το γύρω περιβάλλον όπως οι βιτρίνες, οι τοίχοι, οι πάγκοι
και οι πεζοί παραμένουν καθαροί και ανεπηρέαστοι, γεγονός που μειώνει σημαντικά το χρόνο επαφής και τις διακοπές.



Ο GladiatorMaxVacMV-700 έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλής και αποτελεσματική. Έχει ένα πλάτος εργασίας 70cm (2’4 “) και ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένο για την αφαίρεση τσίχλας, η μοναδική δράση και η φόρμουλα του έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα και για την απομάκρυνση της ρυπογόνου ρύπανσης. τα πεζοδρόμια και τους δημόσιους χώρους στο αρχικά προβλεπόμενο επίπεδο χρώματος και καθαριότητας.

Το Gladiator μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα είδη επιφανειών. άσφαλτο, φυσικό και έγχρωμο σκυρόδεμα, πέτρα, μάρμαρο και πολλά άλλα. Σε όλες τις επιφάνειες τα αποτελέσματα είναι ασύγκριτα σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην αγορά. Ενώ η τσίχλα ήταν η πρώτη πρόκληση, το Gladiator αφαιρεί επίσης και άλλες μόνιμες ρυπογόνες ρύπανες, ιζήματα, ρητίνη, έλαιο, λίπος και επίμονη ανάπτυξη ζιζανίων. Καθαρίζει τα πάντα στο δρόμο της, αλλά παραμένει ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον.

Βενζινοκινητοςκινητηρας 5hp
Μεταβλητηταχυτητα ναι
Υδροστατικημεταδοσηκινησης ναι
Προωθηση και Αντιστροφη ναι
Περιστροφηβουρτσας CW & CCW
Δοχειοαπορρυπαντικου 18 L
Πλατος 700mm
Βαρος 165kg
Αποσπωμενηατμοπαγιδα Ναι
Συγκροτημασκουριαςπισωυποπιεσηςναι

MAX-VAC.COM 5 TECHNICAL

ΕΠΙΠΛΕΌΝ ΙΔΙΌΤΗΤΕΣ

  • Το μηχάνημα συνδέεται με καυστήρα ο οποίος παράγει ατμό θερμοκρασίας 150 βαθμών Κελσίου, ο οποίος τροφοδοτεί τη βάση του μηχανήματος για να γίνει βαθύς καθαρισμός χωρίς την χρήση υψηλής πίεσης η οποία θα κατέστρεφε τις επιφάνειες και τους αρμούς των επιφανειών.
  • Επίσης, διαθέτει στην βάση του τρείς  κυκλικές περιστρεφόμενες βούρτσες των 20 εκατοστών η καθεμία, οι οποίες έχουν την δυνατότητα να περιστρέφονται τόσο δεξιόστροφα όσο και αριστερόστροφα ανάλογα τη επιλογή του χρήστη του μηχανήματος η οποία γίνεται μέσω του variable speed control,ώστε να πετύχει τον καλύτερο καθαρισμό.
  • Στην δεξαμενή απορρυπαντικού, προστίθεται ειδικό προϊόν το οποίο προωθείται μέσω αυτής στην βάση καθαρισμού του μηχανήματος, έτσι ώστε τυχόν λίπη, λάδια, κεριά υπολείμματα ρετσίνης και τσίχλες να διαλύονται, να αδρανοποιούνται και να μην επανακολούνται στο έδαφος.
  • Πλευρικά το μηχάνημα φέρνει υποδοχή στην οποία μπορούμε να συνδέσουμε ειδική βούρτσα, έτσι ώστε να είναι δυνατός ο καθαρισμός κάθετων επιφανειών.

CUSTOM BIOCHEM HELLAS
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ
ΤΗΛ:6936745883

CUSTOM BIOCHEM HELLAS
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ
ΤΗΛ:6936745883

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΣΙΧΛΑΣ: Tο επαγγελματικό και επαναστατικό σύστημα

Ένα άνετο αυτοδύναμο σακίδιο φοριέται από τον χειριστή επιτρέποντας πλήρη ελευθερία κινήσεων και ευκολία χρήσης.
Η μονάδα είναι προσαρμοσμένη σε έναν εργονομικό λαβή σχεδιασμένο ειδικά για να εξασφαλίζει γρήγορη, αξιόπιστη και εύκολη λειτουργία με μέγιστη αφαίρεση τσίχλας. Υπάρχει μια έξυπνη αντλία που εγχέει 3 ml ανά δευτερόλεπτο του διαλύματος μέσα στην ακίδα, η οποία είναι η ακριβής ποσότητα που απαιτείται για να παρέχει μια σταθερή πηγή εξατμισμένου διαλύματος. Στο σημείο επαφής, η ειδικά σχεδιασμένη βούρτσα μας εκπέμπει ένα μίγμα PH Neutral και Safe ατμού για να εξατμιστεί η τσίχλα, η οποία στη συνέχεια μπορεί να βουρτσιστεί. Ο συνδυασμός της πίεσης, της θερμότητας και του διαλύματος καθαρισμού σημαίνει ότι ένα βαμβάκι από κόμμι μπορεί να αφαιρεθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα – ένας καθαριστής μπορεί να αφαιρέσει πολλά κομμάτια ούλων ανά ώρα χωρίς να διαταράξει το κοινό. Αυτό είναι περισσότερο από το διπλάσιο της απόδοσης του καλύτερου δυνατού εναλλακτικού προϊόντος.
Το μηχάνημα Ecogum εξαλείφει την ανάγκη για εύκαμπτους σωλήνες υψηλής πίεσης, εχθρικές χημικές ουσίες και υπερδιέγερσησε ανεπιθύμητους χώρους, καθιστώντας το κατάλληλο για εργασία τόσο σε κατοικημένες
όσο και σε πολυάσχολες περιοχές.
Ο υψηλής ποιότητας και στιβαρός σχεδιασμός του Ecogum Maxi σημαίνει ότι έχει ένα συνεχή κύκλο λειτουργίας τουλάχιστον οκτώ ωρών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

• Δεν υπάρχει ψεκασμός νερού – Έτσι δεν υπάρχουν γαλόνια νερού παντού!
• Δεν απαιτείται εξωτερική πηγή τροφοδοσίας – Συνεπώς, δεν υπάρχουν αγωγές που να προκαλούν κίνδυνο πτώσης ή θορυβώδεις γεννήτριες
• Δεν υπάρχει άμμος εμφύσησης από τις αρθρώσεις – Έτσι δεν υπάρχουν ποτάμια άμμου ή απομακρυσμένες, ανομοιογενείς επιστρώσεις
• Δεν χρειάζεται να απομακρύνεται από χώρους αποθήκευσης, τα πάντα είναι αυτοδύναμα στο σακίδιο
• Δεν υπάρχει ζημιά στις επιφάνειες από πλύσιμο ρεύματος

• Πλήρως σιωπηλές εργασίες καθαρισμού μπορούν να πραγματοποιηθούν τη νύχτα.
• Ο φορητός και ασφαλής καθαρισμός μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων χρόνων, δημιουργώντας μεγάλη θετική κάλυψη PR και τύπου.
• Φιλικό προς το περιβάλλον – το μοναδικό μας καθαριστικό διάλυμα είναι κατασκευασμένο από ανανεώσιμες πηγές και βασίζεται σε επιφανειοδραστική ουσία ζάχαρης και όχι σε λάδι, καθιστώντας την εντελώς βιοδιασπώμενη.
• Η ράβδος καθαρισμού δεν έχει κινούμενα μέρη – δεν απαιτείται κόστος συντήρησης ή ανταλλακτικά.


CUSTOM BIOCHEM HELLAS
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ
ΤΗΛ:6936745883

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.