Στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Τζίμο




Την Πέμπτη στις 11:30, στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, συγγενείς φίλοι και συναγωνιστές θα πουν το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Τζίμο που έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο

“Η θλίψη μας είναι μεγάλη από την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου Αντώνη” αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο Κώστας Χαρίτος, αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλίμου. “Ο Αντωνης Τζιμος στρατεύτηκε από τα νιάτα του με την αριστερά. Φοιτητής ακόμα στο Ιλινόις των Η.Π.Α συμμετείχε στο αντιδικτατορικό κίνημα. Υπήρξε για χρόνια εκπρόσωπος των εργαζομένων στην Ολυμπιακή Αεροπορία με τις δυνάμεις της αριστεράς και επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α.) και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλίμου. Ο σύντροφος Αντώνης, έως το τέλος, ήταν σταθερά προσηλωμένος και εργάστηκε στην κατεύθυνση της πλατιάς συγκρότησης των προοδευτικών δυνάμεων και της συσπείρωσης τους γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ως εκφραστή της δημοκρατικής παράταξης. Τον αποχαιρετούμε αύριο, Πέμπτη 01/07/21 στις 11:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου”

“Έφυγε χθες ,σκορπίζοντας θλίψη, στα προσφιλή του πρόσωπα και στους παλιούς συνάδελφους στην Ολυμπιακή” αναφέρει η Αναγεννηση του Πολκεοα

“Εργάστηκε για χρόνια στην Ο.Α. ως φροντιστής της Ολυμπιακής Αεροπορίας, και ασχολήθηκε ενεργά με το συνδικαλιστικό κίνημα , του χώρου του , εκπροσωπώντας τους συναδέλφους του, στην ΕΙΣΦ.
Επίσης ήταν ενεργός πολίτης, στα αυτοδιοικητικά του δήμου Αλίμου , όπου για χρόνια κατοικούσε.
Το τελευταίο διάστημα ήταν στο Δ Σ του ΠΟΛΚΕΟΑ στην θέση του Α”Αντιπροέδρου.
Παρά την ασθένεια του συνέχιζε να αγωνίζεται αλλά και να δημιουργεί, εικαστικά έργα,
τα οποία κατά καιρούς μας τα γνώριζε ,μέσω του διαδυκτίου.
Η τεχνοτροπία που ακολουθούσε ήταν σε αναντιστοιχία με τα έργα του Modiliani.
Στους οικείους του και ιδιαίτερα στα δύο του τέκνα τον Αλέξανδρο και τον Κωνσταντίνο τα πλέον ειλικρινή συλλυπητήρια της Ολυμπιακής οικογένειας .
Η εξόδιος ακολουθία για τον αποχαιρετισμό του Αντώνη Τζίμου θα γίνει στο νεκροταφείο Π.Φαληρου την Πέμπτη 1)7)2021 (ώρα 11.30)”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.