Σεμινάριο εκπαίδευσης χρήσης απινιδωτών από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου




Σε συνέχεια της προμήθειας απινιδωτών τελευταίας γενιάς και της εγκατάστασης τους στο δημαρχείο και σε άλλα δημοτικά κτήρια και υποδομές του Δήμου, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο παρουσίασης των συσκευών και της λειτουργίας τους,  σε υπαλλήλους και στελέχη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου.

Οι εργαζόμενοι, που προέρχονταν από όλες τις υπηρεσίες και τους τομείς, ενημερώθηκαν για την χρήση των συσκευών και την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών και αποτελούν τον δεύτερο κύκλο εκπαίδευσης του προσωπικού μετά την πρώτη σειρά εργαζομένων που εκπαιδεύτηκαν προ διμήνου.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή στην αντιμετώπιση της ανακοπής και στη χρήση των αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών, σε απειλητικές και έκτακτες καταστάσεις για τη ζωή των συνανθρώπων μας.

Τα σεμινάρια θα συνεχιστούν και θα διευρυνθούν, προκειμένου να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν στο θέμα περισσότεροι εργαζόμενοι, ώστε να μπορούν να αντιδράσουν ψύχραιμα και μεθοδικά σε ανάλογα έκτακτα συμβάντα.



Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για το ενδιαφέρον και την θετική ανταπόκριση τους και τόνισε ότι ως Δημοτική Αρχή, πέρα από την προμήθεια των απινιδωτών που αποτέλεσε προτεραιότητα και η οποία υλοποιήθηκε έγκαιρα προ διμήνου, κομβικής σημασίας είναι η εκπαίδευση και η εξοικείωση με τις συσκευές και η προσομοίωση με τα περιστατικά

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.