Πρέσβειρα του Δήμου Αλίμου, στον ALPHA, η Βίκυ Χαντζή (VIDEO)




Άλλη μία συμφωνία του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, αυτή την φορά με την τηλεόραση του ALPHA, έρχεται να προστεθεί στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει στο πλαίσιο της προβολής του δήμου, πανελλαδικά και όχι μόνο!

Από τις 12 Ιουλίου μέχρι και τις 27 Αυγούστου, στην καθημερινή τρίωρη πρωινή εκπομπή, η μοναδική Βίκυ Χαντζή, θα παρουσιάζει στο 15λεπτο ένθετό της, απευθείας από την παραλία του Αλίμου και τον νούμερο ένα θερινό σινεμά της Αθήνας (Cine Άλιμος), εναλλακτικές συνεντεύξεις με καλλιτέχνες και ιδιαίτερες προτάσεις για όλους! Η έμπειρη δημοσιογράφος, ενθουσιασμένη από τον χώρο που θα γίνουν τα γυρίσματα δήλωσε:

“Σας περιμένουμε από τις 12 Ιουλίου, εδώ από την όαση της Αθηναϊκής Ριβιέρας, από την υπέροχη παραλία του Αλίμου, όπου δίπλα έχει το Cine Άλιμος και αν είστε ακόμη στην πόλη σας να έρθετε με την παρέα σας με τα παιδιά ας να παρακολουθήσετε τις εκπληκτικές ταινίες, δίπλα στη θάλασσα.

Εμείς θα βρισκόμαστε εδώ, για να σας συστήνουμε ανθρώπους που έχουν κάτι ουσιαστικό να μας πουν, για το πως θα κάνουμε κάθε μέρα τη ζωή μας, ακόμη καλύτερη. Μείνετε συντονισμένοι στον ALPHA, από τις 12 Ιουλίου στις 10 το πρωί”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.