Π.Φάληρο: Κλιματιζόμενος χώρος για την προστασία των πολιτών από τον καύσωνα




Μετά από απόφαση του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου από σήμερα το πρωί, θα θέσει σε λειτουργία και θα διαθέσει τις κλιματιζόμενες αίθουσες του Γ΄ΚΑΠΗ (Σειρήνων 1-3 & Άτλαντος) για την προστασία των ευάλωτων ομάδων της πόλης από τις υψηλές θερμοκρασίες.
Ο κλιματιζόμενος χώρος θα είναι διαθέσιμος έως και την Κυριακή 27 Ιουνίου και την Παρασκευή 25 Ιουνίου θα λειτουργήσει από τις 8.00 π.μ. έως 20.00 ενώ το Σαββατοκύριακο θα λειτουργήσει από τις 12.00 έως 20.00.
Στον χώρο θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται βάσει των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για τον Covid -19.
Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των πολιτών στο χώρο ενώ θα τηρηθεί και η ελάχιστη απόσταση του ενάμιση μέτρου (1,5) μεταξύ των ατόμων.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους ή οποιαδήποτε διευκρίνηση , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν προηγουμένως με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Αρκουμάνη ή το προσωπικό του ΚΑΠΗ, στο 210 9880148.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.