Λήστεψαν ανήλικους στην Βούλα και τους έπιασαν λίγο μετά στην Γλυφάδα




Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 13-6-2021 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ( Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο 18χρονοι ημεδαποί και δύο αλλοδαποί ηλικίας 15 και 27 ετών για ληστεία σε βάρος ανηλίκων στην περιοχή της Βούλας.

Λίγο πριν, οι κατηγορούμενοι μαζί με άλλους δύο συνεργούς τους που αναζητούνται, προσέγγισαν στην Βούλα τρεις ανήλικους και με λεκτική απειλή τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν από τους δύο τα κινητά τους τηλέφωνα.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων, τους εντόπισαν τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τ.Α. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα δύο κλεμμένα κινητά τηλέφωνα.



Από την προανακριτική έρευνα του Τ.Α. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δύο 18χρονους ως ο δράστης και άλλης ληστείας σε βάρος ανήλικου, που διαπράχθηκε την 6-6-2021 στην ίδια περιοχή. Του είχαν επίσης αφαιρέσει το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 18χρονος έχει κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.