Ηλιούπολη: Ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημάρχων Αττικής




Στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, που πραγματοποιήθηκε στον ανοικτό χώρο του Δημοτικού Αναψυκτήριου της Ηλιούπολης, συμμετείχε την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης. Ο κος Σταυριανουδάκης επισήμανε την καλή σχέση που διατηρούσε και εξακολουθεί να διατηρεί με όλα τα μέλη της Ένωσης, τονίζοντας ότι ανεξάρτητα από την θέση στην οποία βρίσκεται κανείς «αυτό που δεν αλλάζει με τίποτα είναι η συλλογικότητα και η εγγύτητα μεταξύ μας!».
Ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για τις αλλαγές που επίκεινται στο νέο κώδικα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο νέος κώδικας αποτελεί προτεραιότητα όλων μας. Υπάρχει δρόμος μέχρι την ολοκλήρωση του νέου νομοσχεδίου, ωστόσο βρίσκεται σε θετική κατεύθυνση, ενώ θα ακολουθήσουν αλλαγές σε όλα όσα προκαλούσαν “αρρυθμίες”.»
Ο κ. Σταυριανουδάκης εκθείασε το έργο της Ένωσης Δημάρχων Αττικής υποστηρίζοντας ότι: «Η σωρευμένη πείρα όλων αποτελεί μία πολύτιμη πηγή για το Υπουργείο Εσωτερικών, καθώς η διοίκησή του έχει λάβει σοβαρά υπόψη πολλές από τις θεσμικές παρεμβάσεις.» Η ομιλία του Γενικού Γραμματέα του Εσωτερικών, ολοκληρώθηκε σε ευχάριστο κλίμα και με την ευχή «Να είμαστε καλά και του χρόνου πάλι μαζί!»



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.