Γλυφάδα: Υπαίθριος πολυχώρος άθλησης στην Πλατεία Μακεδονίας
Μετά την τόσο ξεχωριστή παιδική χαρά, η Πλατεία Μακεδονίας απέκτησε και τον δικό της πολυχώρο άθλησης! Έτσι, αυτή η ονειρεμένη τοποθεσία στην Άνω Γλυφάδα, μέσα στο πράσινο, τα δένδρα, το συντριβάνι, την υπέροχη πέργκολα, έχει πλέον ενδιαφέροντα για όλες τις ηλικίες. «Βάλαμε ένα μικρό στοίχημα: Όποιος ψάχνει κάποια δικαιολογία για να μην αθληθεί, να μην έχει ούτε μία.

Στις εικόνες βλέπετε το νέο μας υπαίθριο πολυχώρο άθλησης στην πλατεία Μακεδονίας: Με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, με τάπητα ασφαλείας, με τα πιο ποιοτικά όργανα γυμναστικής και με μια ξεχωριστή αύρα που φέρνουν τα πολλά και μεγάλα δέντρα και η σκιά και δροσιά που προσφέρουν!


Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου
Βάλτε τα αθλητικά σας λοιπόν κι ελάτε! Ένα ακόμα ανοιχτό γυμναστήριο στη Γλυφάδα μας, μία ακόμα υποδομή που τόσο την έχουμε ανάγκη, ειδικά την περίοδο της πανδημίας. Η ζωή μας συνεχίζει να αλλάζει με έργα», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γλυφάδα: Υπαίθριος πολυχώρος άθλησης στην Πλατεία Μακεδονίας

  • 10/06/2021 at 4:15 μμ
    Permalink

    Παρα πολύ ωραία έγινε η πλατεία Μακεδονίας. Αλλά δυστυχώς άφησαν εκκρεμότητες. Η πόρτα στο αθλητικό δεν έχει βαφτεί καλά. Στις κούνιες φυτρώσει αγριοχορτα στις άκρες. Το γκαζόν δεν έχει μπει σωστά και εξέχει. Φαίνεται τσιμέντο. Έγινε εξόφληση στο συνεργειο;Ποιος είχε την επίβλεψη ώστε να μην υπάρχουν ατελειες; Και χάρηκα πολύ που τα έφτιαχναν. Δυστυχώς δεν έγινε σωστά.Καποιοι πάντως φταίνε.Κριμα τα λεφτά.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.