Επίσκεψη της Δήμητρας Νάνου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου




Με αφορμή την επανέναρξη λειτουργίας των κολυμβητικών εγκαταστάσεων, η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, Δήμητρα Νάνου, επισκέφθηκε με τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη το δημοτικό κολυμβητήριο.

“Οι εργαζόμενοι, οι αθλητές και οι συνοδοί τους είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και επιμελείς στην τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας και ασφάλειας” δήλωσε η κ.Νάνου

“Η σωματική άσκηση αποτελεί εκτόνωση και προσφέρει πολλαπλά οφέλη, ειδικά στην απόδοση και τον ψυχισμό μεταξύ άλλων και των μαθητών μας, οι οποίοι δοκιμάστηκαν από τον παρατεταμένο περιορισμό εξαιτίας της πανδημίας. Όμορφη έκπληξη ήταν το «αντάμωμα» αφενός με τους “ζωηρούς” αθλητές που έκαναν εκείνη τη στιγμή προπόνηση, αφετέρου με την υπερδραστήρια Ολυμπιονίκη και Γενική Γραμματέα του Κολυμβητικού Συλλόγου #Δελφίς, κ. #ΝέριΜαντέιΝιανγκουάρα και τον έμπειρο και ανήσυχο προπονητή της ομάδας, κ. #ΒόικοΡάτσε, οι οποίοι συνεχίζουν να εμπνέουν και φροντίζουν να ξεδιπλώνουν το ταλέντο αθλητών κάθε ηλικίας. Βούληση του Περιφερειάρχη, κ. #GiorgosPatoulis, και όλων ημών είναι να είμαστε δίπλα στους αθλητές μας, υποστηρίζοντας κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην προβολή και καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους και των αρχών του”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.