Δείτε live τα βραβεία αριστείας των δήμων – Βραβεύεται ο Άλιμος




Το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης #ΙΤΑ σε συνεργασία με το #ΣυμβούλιοτηςΕυρώπης και την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Κ.Ε.Δ.Ε. διοργανώνει την Τελετή Απονομής των Σημάτων Αριστείας για το #ΕυρωπαϊκόΣήμαΑριστείαςγιατηνΚαλήΔιακυβέρνηση.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/06/2021 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της #ΚΕΔΕ στις 13.00 μ.μ. Η σειρά κατάταξης, καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα των #25_Δήμων που θα βραβευτούν, θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια της τελετής.

Το «Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στην Καλή Διακυβέρνηση» ξεκίνησε στην Ευρώπη το 2007. Αποτελεί ένα #πρακτικόεργαλείο που αποτελείται από 12 αρχές, με στόχο την #εναρμόνιση και την #βελτίωση της Τοπικής Διακυβέρνησης στις 47 χώρες, Mέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, ανάμεσα τους και η #Ελλάδα. Ειδικότερα, το #ΕυρωπαϊκόΣήμαΑριστείας στην Καλή Διακυβέρνηση #ELOGE αποδίδεται στους Δήμους που επιτυγχάνουν ένα #υψηλόεπίπεδο_ποιότητας στις υπηρεσίες τους προς του πολίτες, ύστερα από μια διαδικασία αξιολόγησης σε επίπεδο Δημάρχου, #εργαζομένων στον Δήμο, αλλά και των #πολιτών.

Στην τελετή έχουν προσκληθεί για να απευθύνουν χαιρετισμό ο #ΑναπληρωτήςΥπουργόςΕσωτερικών, κ. Στέλιος Πέτσας, ο #ΑναπληρωτήςΥπουργόςΕξωτερικών, κ. Miltiadis Varvitsiotis, ο #Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. #Δημήτρης_Παπαστέργιου, Δήμαρχοι, καθώς και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι από το Συμβούλιο της Ευρώπης.



Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων COVID-19, μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά την τελετή από τα κανάλια http://www.ita.org.gr/youtube και https://www.youtube.com/channel/UCg3A… στο #You_Tube και τις ιστοσελίδες https://www.ita.org.gr/ και https://kedke.gr/, αντίστοιχα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.