Ανδρικά Πουκάμισα: Τα πιο cool style για μοντέρνα καλοκαιρινά outfits




Τα ανδρικά πουκάμισα είναι must σε όλες τις επίσημες καλοκαιρινές εμφανίσεις και ολοκληρώνει με μοναδικό τρόπο κάθε formal, business ή smart casual ντύσιμο. Ένα ανδρικό καλοκαιρινό πουκάμισο μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε καθημερινό outfit σε ένα στυλάτο σύνολο που αποπνέει φρεσκάδα και κομψότητα. Ειδικότερα το καλοκαίρι, με την άνοδο της θερμοκρασίας, που τα σακάκι είναι δύσκολο να φορεθεί, το πουκάμισο έρχεται να δημιουργήσει από μόνο του μια statement εμφάνιση που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Πως να επιλέξετε όμως το ιδανικό καλοκαιρινό πουκάμισο; Αυτό θα το αποφασίσετε ανάλογα με τη θερμοκρασία και την περίσταση. Τις θερμές μέρες επιλέξτε ένα λινό πουκάμισο με κοντό ή μακρύ μανίκι που θα σας προσφέρει μία ανάλαφρη και ταυτόχρονα σικάτη εμφάνιση. Τα λινά πουκάμισα αποτελούν μία από τις top καλοκαιρινές επιλογές γιατί λόγω της λεπτής τους ύφανσης χαρίζουν δροσερή αίσθηση και ελευθερία κινήσεων κάθε στιγμή της ημέρας. Με ένα λινό πουκάμισο μπορείτε να δημιουργήσετε ευέλικτους καλοκαιρινούς συνδυασμούς με chino παντελόνι ή βερμούδα, κατάλληλη επιλογή για τη δουλειά ή τις εξόδους σας.

Μία άλλη δημοφιλής summer επιλογή που αγαπούν να φορούν  οι άντρες είναι τα καλοκαιρινά πουκάμισα με floral και tropical print, που έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν. Απολαύστε ένα ιδιαίτερο look με ανάλαφρη διάθεση, με σχέδια και χρώματα που εντυπωσιάζουν. Δροσερά υφάσματα με λουλουδάτα και τροπικά μοτίβα σε άνετες γραμμές που χαρίζουν την ιδανική εφαρμογή για τις ζεστούς μήνες του χρόνου. Επιλέξτε ένα ανδρικό πουκάμισο φλοράλ ή tropical και δημιουργήστε τα πιο trendy look του καλοκαιριού στις διακοπές σας ή την πόλη. 

Για τους λάτρεις του κλασικού στιλ υπάρχουν πάντα τα μονόχρωμα ή ριγέ υφασμάτινα πουκάμισα που συνδυάζονται εύκολα με όλα, ολοκληρώνοντας εμφανίσεις που χαρακτηρίζονται από κομψότητα. Για ένα επαγγελματικό ντύσιμο, τα μονόχρωμα πουκάμισα είναι μια safe λύση που δεν απογοητεύει ποτέ. Συνδυάστε ένα μονόχρωμο ανδρικό πουκάμισο με υφασμάτινο παντελόνι σε slim ή κλασική γραμμή και δημιουργήστε ένα chic καλοκαιρινό business ντύσιμο που σας χαρίζει κύρος. Αν πάλι θέλετε να δώσετε έναν ιδιαίτερο αέρα στο γραφείο, τότε τα ριγέ πουκάμισα είναι η ιδανική επιλογή που μπορεί να απογειώσει ένα κλασικό business look, ιδιαίτερα με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα με μια κομψή δερμάτινη ζώνη.



Ανακαλύψτε τα πιο σικάτα ανδρικά πουκάμισα καλοκαιρινά online στις συλλογές του TAILOR Italian Wear και αναβαθμίστε το στυλ σας! Απολαύστε δροσερή εφαρμογή όλο το καλοκαίρι και αφήστε το ντύσιμό σας να αποπνεύσει τον αέρα αυτοπεποίθησης που χρειάζεστε σε κάθε περίσταση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.