Αναζητώντας τη ρεβάνς!




Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης – Διάβασε εδώ την πλήρη αξιολόγηση του novibet casino!

Αγγλία – Γερμανία: Από τη στιγμή που η ποδοσφαιρική λογική στο Euro που εξελίσσεται έχει αρχίσει να αποτελεί είδος προς εξαφάνιση, μετά τις ομορφιές στα 3-3 των Κροατία – Ισπανία και Γαλλία – Ελβετία, ας βγουν σημεία από εδώ και πέρα με γνώμονα άλλες παραμέτρους που δεν έχουν και τόσο μεγάλη σχέση με το σπορ. Ας πούμε, λοιπόν, ότι απέναντι στη Γερμανία ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει μία ευκαιρία να εξιλεωθεί για το χαμένο πέναλτι που απέκλεισε την Εθνική της χώρας του από τον τελικό του Euro 1996. Τότε οι Γερμανοί επικράτησαν με 6-5 στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση), με τον νυν προπονητή των Άγγλων να χάνει το μοιραίο πέναλτι.

Στη συνέχεια οι Κεντροευρωπαίοι κατέκτησαν το τρόπαιο. Να μία καλή ευκαιρία για ρεβάνς, στο ίδιο γήπεδο που είχε λάβει χώρα εκείνο το ματς. Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι -που θα έχουν και πολύ κόσμο στο πλευρό τους- στηρίζονται στην εξαιρετική άμυνά τους, μια και στη φάση των ομίλων δεν δέχτηκαν ούτε τέρμα. Η προσθήκη του Μαγκουάιρ στην 11άδα αντί του Μινγκς, πάντως, δεν πολυβγήκε με την Τσεχία. Ωστόσο, μοιάζει δύσκολο να μείνει στον πάγκο ο εξαιρετικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ζήτημα είναι να μπορέσει να γίνει πιο εκμεταλλεύσιμος ο Χάρι Κέιν, μια και οι επιλογές του Σάουθγκεϊτ δεν τον βοηθούν να απειλήσει.

Οι Γερμανοί πέρασαν την ύστατη ώρα στα νοκ άουτ, κοντεύοντας να πάθουν μεγάλη ζημιά από την Ουγγαρία στη φάση των ομίλων. Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, η άμυνα των Γερμανών έχει παρουσιάσει πολλά κενά. Ούτε υπάρχει σε αυτήν ο παίκτης σημείο αναφοράς. Η Αγγλία, για να έχει ελπίδες πρόκρισης, πρέπει να σκοράρει σε μία άμυνα που δεν τρομάζει. Επιθετικά, οι Γερμανοί έχουν ταλέντο και σαφέστατα μπορούν να βρουν δίχτυα. Πιο χαμηλά το G/G, σε αντίθεση με το Over 2,5 το οποίο διπλασιάζει και βάλε. Δευτερευόντως και δίχως καμία σύνδεση με το κύριο bet, το ενδεχόμενο να περάσει η Αγγλία στα πέναλτι τους Γερμανούς θα έχει ένα ενδιαφέρον ως ενδεχόμενο υπό την έννοια της ρεβάνς για το 1996.



Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Euro 2021 του Foxbet.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.