Το… σηκώνει η Σεν Γκάλεν




Ολοκληρώνεται η προτελευταία αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας με τη μάχη για είσοδο στα πλέι οφ, αλλά και την αποφυγή του υποβιβασμού να φουντώνει. Τελικός Κυπέλλου με ομάδες… αουτσάιντερ στην Ελβετία, εκκίνηση των μπαράζ για το εισιτήριο στο Κόνφερενς Λιγκ στην Αυστρία και φουλ δράση στα σκανδιναβικά πρωταθλήματα συμπληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα.

Παίξε νόμιμα στο sportingbet casino

446. Σεν Γκάλεν – Λουκέρνη (16:00)

Ξεκινάμε από τον τελικό Κυπέλλου στην Ελβετία, που διεξάγεται στη Βέρνη, στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις. Το συγκεκριμένο γήπεδο επισκέφτηκε πριν από περίπου 10 μέρες η Λουκέρνη και ηττήθηκε με 5-2 από τη Γιουνγκ Μπόις, με τον τεχνικό της να κάνει έντονα παράπονα μετά το ματς για τον συνθετικό χλοοτάπητα. Χθες δήλωσε πως θα τον… φιλήσει αν η ομάδα του πάρει το Κύπελλο. Εξέπληξε την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα, που διεξήχθη την Παρασκευή, καθώς χρησιμοποίησε όλους τους βασικούς. Αντίθετα, ο ομόλογός του στη Σεν Γκάλεν έβαλε σχεδόν όλη την ομάδα Νέων.



Προγνωστικό: Ασυνήθιστο το ζευγάρι που συνθέτει τον τελικό, αμφότερες έχουν μεγάλη δίψα για την κατάκτηση του τροπαίου, που θα τους εξασφαλίσει και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ισορροπημένο το ματς, πιθανόν να κριθεί μετά τα 90 λεπτά κι εκεί δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στη Σεν Γκάλεν που οι παίχτες της πήραν «ανάσες» την Παρασκευή. Ποντάρουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τη Σεν Γκάλεν, στο 1.95 η απόδοσή της

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για το Κουπόνι Στοιχήματος στο Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.