Συνέλαβαν τον σάτυρο της Νέας Σμύρνης – Ερευνάται για επιθέσεις και σε άλλες περιοχές (VIDEO)




Πρόκειται για έναν 22χρονο Ελληνα, ο οποίος σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Πειραιά

Σε σύλληψη, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΛ.ΑΣ., μετατράπηκε η προσαγωγή του ατόμου που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα μία κοπέλα στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει στη Νέα Σμύρνη. «Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 6-5-2021 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας», ανέφερε στην ανακοίνωση της η Ελληνική Αστυνομία υπογραμμίζοντας ότι «μετά από καταγγελία ημεδαπής, άτομο την προσέγγισε πρώτες πρωινές ώρες της 6-5-2021 κατά την επιστροφή στην οικία της, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της.

Κατόπιν ενδελεχής έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ανωτέρω πράξης.

«Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.



Σοκαριστικές στιγμές έζησε μία κοπέλα στη Νέα Σμύρνη. Την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της, χθες το βράδυ, αντιλήφθηκε ότι την ακολουθεί ένας νεαρός με βερμούδα που φορούσε μάσκα, ο οποίος είχε βγάλει έξω το μόριό του. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, άνοιξε γρήγορα την πόρτα της πολυκατοικίας και μπήκε μέσα.

Ο νεαρός κοντοστάθηκε στην είσοδο και στη συνέχεια έφυγε. Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, ενώ δημοσιοποίησε το βίντεο από κάμερα της πολυκατοικίας. Δείτε τι αναφέρει:

“Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.
Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα.
Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.
Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης”. Danae Akriviadou

Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου….

Δημοσιεύτηκε από Danae Akriviadou στις Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.