Σε όλο τον κόσμο ταξιδεύουν οι εικόνες από τον Άλιμο – Δηλώσεις Κονδύλη σε Reuters και Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (VIDEO)




Στο επίκεντρο των ελληνικών αλλά και των διεθνών ΜΜΕ, βρέθηκε ο Άλιμος και συγκεκριμένα η “Ακτή του Ήλιου”.

Η επίσημη πρεμιέρα του ανοίγματος των οργανωμένων πλαζ, έφερε όλα τα φώτα της δημοσιότητας στον Άλιμο, όπου σε αγαστή συνεργασία, δήμου και ιδιωτών, λειτουργεί η πιο σύγχρονη παραλία της Αττικής.

“Είμαστε πανέτοιμοι, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχει θέσει το κράτος, για να υποδεχτούμε τον κόσμο στις παραλίες μας” δήλωσε στο Πρακτορείο Reuters και στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης. Παράλληλα μιλώντας στις ζωντανές πρωινές εκπομπές των ελληνικών καναλιών, ο δήμαρχος επισήμανε ότι το μεγάλο στοίχημα του δήμου και των ιδιωτών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην πόλη, είναι η αυστηρή εφαρμογή των πρωτοκόλλων για να νιώθουν οι επισκέπτες αλλά και οι κάτοικοι, ότι είναι ασφαλείς και εφαρμόζονται όλα τα μέτρα κατά της Covid-19.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), επί μία ώρα ήταν Live με τον Άλιμο, μεταδίδοντας εικόνες για δεκάδες ξένα τηλεοπτικά δίκτυα που είναι συνδρομητές του. Δηλαδή όποια τηλεοπτική εκπομπή, ήταν στο “αέρα” μπορούσε να μεταδώσει δωρεάν τις εικόνες από το opening των οργανωμένων παραλιών στην Ελλάδα. Τέτοια προβολή είναι ανεκτίμητης αξίας!!!



O Δήμαρχος Αλίμου στο Πρακτορείο Reuters
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Δημοτικής Αστυνομίας, Γιάννης Βέργης με την Ομάδα του
Ο Μάνατζερ της Ακτής του Ήλιου, Νίκος Βενιέρης περιγράφει τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται για την λειτουργία των οργανωμένων παραλιών

Πώς λειτουργούν οι οργανωμένες πλαζ

Για τη μετακίνηση στις οργανωμένες πλαζ απαιτείται η αποστολή SMS στο 13033 με κωδικό 6.

Αναφορικά με τα μέτρα που θα ισχύουν στις οργανωμένες παραλίες:

  • Οι ομπρέλες μεταξύ τους θα έχουν απόσταση τουλάχιστον 4 μέτρα, σε κάθε ομπρέλα έχουν τοποθετηθεί δύο ξαπλώστρες,
  • Οι ξαπλώστρες θα απολυμαίνονται πριν καθίσει ο επόμενος πελάτης και μπορούν να γίνουν περισσότερες μόνο εάν πρόκειται για οικογένειες
  • Για τους εργαζόμενους θα είναι υποχρεωτικά τα self test ενώ όπως και στα καταστήματα εστίασης απαγορεύεται η μουσική καθώς και οι όρθιοι στα beach μπαρ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.