Ρέμος και Αϊδηνιώτης αποχαιρετούν τον Γιώργο Μιτσούνη




Την Πέμπτη στις 17:00 στον Ιερό ναό Αγίου Ιωάννη στο Μαρκόπουλο, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Γιαννάκη, γνωστό στο Μαρκόπουλο και στο Πόρτο Ράφτη ως… Μητσούνης, που ήταν το παρατσούκλι του. Ο εκλιπών, όπως γράφει το forkeratea.com ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στο Πόρτο Ράφτη, αφού ήταν ιδιοκτήτης του cafe “Del Mar” και του εστιατορίου “ΦΥΚΙ ΦΥΚΙ” και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή!

«Καλό παράδεισο να έχει η ψυχούλα σου, αδερφέ μου!» έγραψε ο τραγουδιστής και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του Γιώργου Μιτσούνη

Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα γνωστός και σε πρόσωπα της showbiz. Ο Αντώνης Ρέμος και ο παλαίμαχος πυγμάχος και αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου, Γιάννης Αϊδινιώτης έχουν συγκλονιστεί από τον ξαφνικό θάνατο του φίλου τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, πιθανότητα από καρδιακή προσβολή!

Loreta Siare είναι με το χρήστη George Mitsounis.
2 ώρ.  · 

17 ήμουνα την πρώτη φορά που ήρθα να δουλέψω στο Del Mar.. κάθε βράδυ με πήγαινες σπίτι.. πολλά γέλια, πολλά μεθύσια, τσακωμοί χαρές λύπες…θα κλέψω αυτό που είπε η φιλενάδα μου και θα πω και εγώ ότι οι μεγάλες μορφές δεν φεύγουν ποτέ….τριγυρνάνε ανάμεσα μας.. καλό ταξίδι αφεντικό…χόρεψε τους όλους εκεί πάνω….
Ο χρήστης Nikolia Giannikopoulou αισθάνεται λυπημένη με το χρήστη George Mitsounis.
5 ώρ.  · 

«Έφυγες νωρίς δε πρόλαβες το επόμενο ξημέρωμα να δεις στα δυο σου μάτια ,ποσο σ αγαπούσαν όλοι οι φίλοι κ οι γνωστοί κ έκανες μια θάλασσα κομμάτια …
Πως να παρηγορηθούμε πως να σου το εξηγήσουμε
Αφού δε θα σε ξαναδουμε το γελιο σου να ακούςουμε να σ αντικρίσουμε …
Έφυγες κ έφυγε κ ο ουρανός από κοντά μας, χάραξες πορεία που δεν έχει στόχο τη καρδιά μας ,μας άφησες να ζούμε με ένα κενό κ μειναμε μοναχοι μας στην άβυσσο ….
Έφυγες κ ο ουρανός δεν έχει πλέον το ίδιο χρωμα δε θα ξαναδούμε το ξημέρωμα σου στου ορίζοντα το δώμα έκλεισες μέσα σου ζωές κ έφυγες σ άλλη αγκαλιά και χάσαμε το χαμόγελο σου από του Πορτο Ραφτη στην όλο δική σου τη μεριά 🤍🤍🤍🙏🏻»…..!!!
Υ.Γ ποιος θα μου ξαναδώσει τη ξαπλώστρα του μπροστά στο κύμα για να καθίσω με το Κατερινακι σου οπως έλεγες για να παίζει και να τη βλέπουμε ,ποιος θα μου δίνει το βιβλίο του που άλλοτε μισό διάβαζες ξαπλωμένος στο καναπέ του μαγαζιού να το συνεχίζω εγώ;;;…..😞🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Καλό και ευλογημένο παράδεισο GM….🙏🏻
Sofia Dox
9 ώρ.  · 

Ραγίζει η καρδια μου..Καλο Παραδεισο πολυαγαπημενε μας George Mitsounis💔
Ο χρήστης Giannis Aidiniotis αισθάνεται χίλια κομμάτια με το χρήστη George Mitsounis στην πόλη Pórto Ráfti, Attiki, Greece.  · 
Πως να σε αποχαιρετήσω κουμπάρε, φίλε μου , ΑΔΕΡΦΕ μου…εσένα που μου στάθηκες στα πολύ δύσκολα και ήσουν σημείο αναφοράς στη ζωή μου ?
και τώρα τι …??
Καλή αντάμωση ΑΔΕΡΦΕ μου …



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.