Κόλπος Βουλιαγμένης: Yποθαλάσσια γεωτρύπανα καταστρέφουν τον βυθό – Εδώ δεν είναι έρημος, για να γίνει Ντουμπάι




Όταν η Athens Voice (626.177 ακόλουθοι) γράφει “Έγκλημα στη Βουλιαγμένη, το πιο όμορφο νότιο προάστιο της Αθήνας”, η έγκυρη Καθημερινή (274.473 ακόλουθοι) “Η μικρή μαρίνα που θα γίνει λιμάνι” και το zougla.gr με τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες “Ο καταστροφικός «εκσυγχρονισμός» της μαρίνας Βουλιαγμένης, δείχνει ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει στην πόλη σου και όσο και να θέλεις να τα παρουσιάσεις όλα ρόδινα, μέσω 1-2 φιλικών site, πολύ μικρής έως ανύπαρκτης εμβέλιας, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το επικοινωνιακό σου επιτελείο. Η σημερινή επισήμανση του neweurope.gr για την καταστροφή που προκαλούν στον βυθό του πανέμορφου κόλπου τα τεράστια γεωτρύπανα, δημιουργούν τεράστια ερωτήματα στα οποία ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος θα πρέπει να απαντήσει άμεσα:

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί στους κατοίκους της Βουλιαγμένης και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι βλέπουν την ωραία και τουριστική περιοχή, αρχές καλοκαιριού, να καταστρέφεται με έργα και εκσκαφές στο βυθό της λεκάνης του κόλπου της Βουλιαγμένης – γνωστού και ως Λαιμού Βουλιαγμένης – , που αγγίζει και τη λίμνη της Βουλιαγμένης.

Η κατάσταση αυτή βάζει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών, ελλήνων και ξένων τουριστών στη μεγάλη αυτή τουριστική περιοχή.
Μια από τις ακριβότερες περιοχές της Αττικής, η οποία περιβάλλεται από πεντάστερα ξενοδοχεία και παραθεριστές, πέρα από τους μόνιμους κατοίκους. Το θέμα πρέπει να το δει άμεσα ο πρωθυπουργός και βέβαια τα συναρμόδια υπουργεία Τουρισμού και Περιβάλλοντος, πέρα από τις τοπικές αρχές. Κακό υγειονομικό timing στο τέλος της πανδημίας, κάκιστο τουριστικό ξεκίνημα και περιβαντολλογικό διακύβευμα, το οποίο οποίο εκπλήσσει όσους γνωρίζουν την ευαισθησία του πρωθυπουργού και των συναρμόδιων υπουργών. Πηγή: Neweurope.gr

Έγκλημα στη Βουλιαγμένη, το πιο όμορφο νότιο προάστιο της Αθήνας
«Άρθρο – κόλαφος του Δημήτρη Τζιώτη στην Athens Voice
Η μικρή μαρίνα που θα γίνει λιμάνι – Τι γράφει η Καθημερινή για το έργο ανάπλασης στον όρμο Βουλιαγμένης
Ζougla.gr: Ο καταστροφικός «εκσυγχρονισμός» της μαρίνας Βουλιαγμένης
Dimitris Tziotis
ΠΡΟΣΟΧΗ
Μαθήματα ιστιοσανίδας ανάμεσα σε ρυμουλκά, αναρροφητικές πλατφόρμες και βυθοκόρους. Στη θάλασσα που μεγάλωσε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Νικόλας Κακλαμανάκης.
Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του!



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.