Κλοπή 52.000 ευρώ από διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο




Όλα έγιναν… κάποια στιγμή από τα τέλη Ιανουαρίου του 2021 έως και τις 24 Μαΐου του ίδιου έτους. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, άγνωστοι μπήκαν σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου που βρίσκεται στην συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την Ναιάδων, στο Παλαιό Φάληρο.

Οι δράστες πιθανώς μπήκαν από την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος και αφού έκαναν… μια γύρα, πήραν ένα χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο υπήρχε το ποσό των 52.000 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα!

Γιατί άργησαν να αντιληφθούν την κλοπή στο Παλαιό Φάληρο
Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος είναι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μόνιμη κάτοικος εξωτερικού, εξού και το διάστημα που πέρασε μέχρι να γίνει η διάρρηξη αντιληπτή.

Αυτό τελικά συνέβη όταν πήγε στο σπίτι η πρώην σύζυγος του γιου της ιδιοκτήτριας, η οποία έχει τα κλειδιά του σπιτιού και το επισκέπτεται ανά χρονικά διαστήματα για να πληρώνει τους λογαριασμούς.



Πληροφορίες για τους δράστες δεν υπάρχουν, ειδικά εφόσον το χρονικό διάστημα κατά το οποίο σημειώθηκε η κλοπή είναι αρκετά μεγάλο, ενώ οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης/newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.