Καταγγελία: Διάρρηξη με λεία 450.000 ευρώ, στον Βύρωνα




Όλα ξεκίνησαν όταν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 51χρονος άντρας, κάτοικος Σάμου, κατέθεσε ότι δύο ημέρες νωρίτερα τον πήρε τηλέφωνο η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αρήτης στον Βύρωνα, όπου διατηρεί ισόγεια κατοικία η μητέρα του, και τον ενημέρωσε ότι είναι ανοιχτή η πίσω πόρτα της κουζίνας και πως μάλλον έχει γίνει διάρρηξη.

Σύμφωνα με το newsbomb.gr, ο 51χρονος ταξίδεψε αεροπορικώς από τη Σάμο στην Αθήνα και έφτασε έξω από το σπίτι της μητέρας του. Κάλεσε την Άμεση Δράση και με τη βοήθεια κλειδαρά, καθώς η πόρτα δεν άνοιγε, μπήκε με τους αστυνομικούς μέσα στο σπίτι, όπου διαπίστωσε ότι σε προγενέστερο χρόνο, διαρρήκτες είχαν εισβάλει στο χώρο και είχαν ψάξει όλα τα δωμάτια.

Από μία πρόχειρη ματιά διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί όλα τα κοσμήματα, συνολικής αξίας 300.000 ευρώ, χωρίς να μπορεί να περιγράψει το καθένα ξεχωριστά, καθώς και 150.000 ευρώ που είχε η μητέρα του μέσα στη ντουλάπα του υπνοδωματίου.

Το σπίτι της μητέρας του ήταν ακατοίκητο για ένα περίπου χρόνο. Το σπίτι, τα κοσμήματα και τα χρήματα δεν ήταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ασφαλισμένα.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.