Ηλιούπολη: Δενδροφύτευση στο πάρκο Καλαβρύτων




H πρόσφατη θεομηνία «Μήδεια» πλήγωσε σημαντικά το πράσινο της πόλης σε πλατείες, άλση, νησίδες, δρόμους, ακόμη και σε ιδιωτικούς χώρους.

Ένας από τους κοινόχρηστους χώρους που πληγώθηκαν ιδιαίτερα είναι το πάρκο Καλαβρύτων και για τον λόγο αυτό ο Δήμος Ηλιούπολης αποφάσισε να ξεκινήσει από εκεί την διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών με μια πρώτη δενδροφύτευση.

Ο Δήμος Ηλιούπολης προσκαλεί όλους τους μαθητές, αλλά και τους γονείς τους, του 6ου, του 10ου και του 13ου Δημοτικού Σχολείου, του 3ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου, να συμμετάσχουν στην Εθελοντική Δράση, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 16 Μαΐου 2021, στις 10:00 πμ στο Πάρκο Καλαβρύτων.

Η συνάντηση μας μέσα στο πάρκο και η φροντίδα του, θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσουμε την φύση της πόλης μας, να συνειδητοποιήσουμε το πόσο προνομιούχοι είμαστε έναντι άλλων περιοχών και να ενισχύσουμε τους δεσμούς των μαθητών των γύρω σχολείων με το πάρκο.



Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου θα έχει ήδη προχωρήσει στις αναγκαίες προετοιμασίες φύτευσης, με διανοίξεις λάκκων και θα παρευρίσκεται για να συμμετέχει στην δράση αποκατάστασης του Περιβάλλοντος.

Στην δράση θα συμμετέχει και η Κυψέλη Εθελοντών του Δήμου Ηλιούπολης και φυσικά όποιος άλλος επιθυμεί να βοηθήσει, ώστε να φροντιστεί το πάρκο, να φυτευτούν και να ποτιστούν τα νέα δενδρύλλια στο Πάρκο Καλαβρύτων.

Σας περιμένουμε, όλες και όλους, σε αυτή την κοινωνική δράση για την ανάδειξη και την προστασία του περιβάλλοντος της πόλης μας. Γιώργος Χατζηδάκης – Δήμαρχος Ηλιούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.