Γροθιά στο στομάχι! Απαγορευμένη πόλη η Βουλιαγμένη για τον Γιάννη (VIDEO)




Η ζωή μου με τον Γιάννη: Καθημερινές ιστορίες από τη ζωή μιας μητέρας με τον ενήλικα αυτιστικό γιο της.

Δήμος Βουλιαγμένης. Η Αθηναϊκή Ριβιέρα!!Με τιμή πώλησης που υπερβαίνει τα 4000€ το τ.μ. Το χάος στα πεζοδρόμια. Δεκάδες παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια. Αδύνατο το περπάτημα για οποιονδήποτε άνθρωπο. Αφόρητα πιεστικό για έναν αυτιστικό διανοητικά στερημένο άνθρωπο. Κινδυνεύει να πάθει διάστρεμμα ή να καεί σε εξάτμιση ή να πέσει στον γκρεμό ή να τον πατήσει αυτοκίνητο.

Και όλα αυτά γιατί ο Δήμος προτιμάει την φανφάρα του τίτλου «Αθηναϊκή Ριβιέρα» αντί να βγει και να διορθώσει το χάλι της παρανομίας. Θα μου πείτε ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε κανείς για την ευημερία των διαφορετικών ανθρώπων σε αυτή τη χώρα..

Πόσοι είναι οι ΑμεΑ που θα διαλέξουν να πάνε για περπάτημα την Κυριακή στη Βουλιαγμένη;Πέντε;Δέκα;Είκοσι;Ας απολαύσουν την Κυριακή τους όλοι οι υπόλοιποι που θα φέρουν έσοδα από τους καφέδες, τις ξαπλώστρες στην παραλία και τα εστιατόρια…και εμάς ποιος μας υπολογίζει;;Γονέας ΑμεΑ:ο καταδικασμένος στη μοίρα του σε μια αδιάφορη πόλη που δεν μπορεί να ευχαριστηθεί ποτέ την Κυριακή του όπως οι υπόλοιποι. Η ζωή μου με τον Γιάννη



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γροθιά στο στομάχι! Απαγορευμένη πόλη η Βουλιαγμένη για τον Γιάννη (VIDEO)

  • 30/05/2021 at 4:09 μμ
    Permalink

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας! Δεν μπορεί πεζός να περπατήσει δεν τα βλέπουν? Τυφλοί είναι? Έχω κάνει επανειλημμένως πολλά και διάφορα παράπονα (διαδικτυακά) αλλά όλα στον κάδο απορριμμάτων!!!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.