Γλυφάδα: Η συγκινητική ιστορία του Ρωμαίου – Του έριχναν φόλες για να πεθάνει επειδή ήταν μεγαλόσωμος (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Που και που φτάνει μια ιστορία στα αυτιά μας η οποία μας κάνει πιστεύουμε ξανά ότι υπάρχει πολύ καλό σε αυτόν τον κόσμο…
Ο Ρωμαίος είναι ένας σκύλος από αυτούς που γεννά το βουνό της Άνω Γλυφάδας. Κατέβηκε από κάποιο παράνομο μαντρί και εγκαταστάθηκε σε δρόμο με σχετική κίνηση όπου βρήκε φαγητό.
Πολλοί ενοχλήθηκαν απλά από την παρουσία του, ένας σκύλος 30 κιλά για πολλούς δεν είναι επιθυμητός. Χωρίς λόγο, απλά δεν είναι. Πρέπει να τραμπουκίστηκε από περαστικούς και μηχανάκια οπότε άρχισε που και που σε κάποιους να γαβγίζει.


Η λύση την οποία βρήκαν οι άνθρωποι εκεί ήταν η φόλα. Έξυπνος ο Ρωμαίος δεν την έφαγε, ένα φιλαράκι του όμως με το οποίο συχνά άραζαν μαζί δεν γλίτωσε.
Την ιστορία του παρακολουθούσε η Έφη η οποία αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει κάτι. Και το έκανε. Τον πήρε σπίτι της. Έβαλε μέσα στο σπίτι ένα πλάσμα 8 ετών τότε, 30 κιλά, σήμερα είναι 10 πλέον 10 ετών.

Το πλάσμα αυτό δεν πείραξε, δεν λέρωσε, δεν ενόχλησε. Και ναι, χώρεσε! Η Έφη στο Ρωμαίο βρήκε τον καλύτερο της φίλο. Πλέον τον παίρνει μαζί παντού σαν τσαντάκι και πάνε μαζί παντού.


Ο Ρωμαίος είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς είναι ένα τρανό παράδειγμα του ότι ΚΑΘΕ σκύλος μπορεί να ζήσει σε ένα σπίτι αρκεί να του δοθεί η ευκαιρία και ας μην είναι 3 ή 5 κιλά ή κουτάβι “για να μάθει”. ΣΠΑΖ ( Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ,SPAZ Greece)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.