Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης εν τάξη – Θερινή Προετοιμασία 2021
Βάλε στόχο και ξεκίνα!

Έναρξη θερινής προετοιμασίας 15/6Η θερινή προετοιμασία αποτελεί βασικό παράγοντα μιας επιτυχημένης εκπαιδευτικής πορείας και οδηγεί τελικά την είσοδο του μαθητή σε σχολή της πρώτης του επιλογής.

Η θερινή προετοιμασία παίζει καταλυτικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα διότι επιτυγχάνεται :

α) Σωστός προγραμματισμός μελέτης

β) Κάλυψη μεγάλου μέρους της ύλης ανά μάθημα

γ) Κάλυψη εκπαιδευτικών κενών, εφόσον υπάρχουν ,από παλαιότερες τάξεις

Έτσι, την επόμενη σχολική χρονιά, καλύπτεται έγκαιρα η ύλη και μένει άπλετος χρόνος για επαναλήψεις, ώστε ο μαθητής γεμάτος αυτοπεποίθηση και γνώσεις να πετύχει τους εκπαιδευτικούς του στόχους.


• Α’ Λυκείου

Στα θερινά της Α’ λυκείου, ο μαθητής καλύπτει τα κενά του γυμνασίου και αποκτά τα εφόδια εκείνα που θα τον καταστήσουν ικανό να ανταποκριθεί με επιτυχία στο ολοένα και πιο απαιτητικό λύκειο. Η θερινή προετοιμασία της Α’ Λυκείου έχει διάρκεια 4 εβδομάδων. (έναρξη 15/6 λήξη 13/7

• Β’ Λυκείου

Από τη Β’ λυκείου, αρχίζει η εξειδίκευση και μπαίνουμε πλέον σε τροχιά πανελληνίων. Για το λόγο αυτό κρίνεται επιτακτική η παρακολούθηση των θερινών τμημάτων μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Στο διάστημα αυτό, ο μαθητής απαλλαγμένος πλέον από το φορτωμένο σχολικό πρόγραμμα είναι σε θέση να διαβάσει πιο συστηματικά και να ενταχθεί ομαλά στην ύλη της Β’ λυκείου. Η θερινή προετοιμασία της Β’ Λυκείου έχει διάρκεια 4 εβδομάδων. (έναρξη 15/6 λήξη 13/7 )

• Γ’ Λυκείου

Τέλος αναμφισβήτητα, η προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινάει από το καλοκαίρι. Η εκμετάλλευση των θερινών ωρών απαλλάσσει το μαθητή από περιττό άγχος αφού εξασφαλίζει την έγκαιρη και σε βάθος κάλυψη της ύλης. Η θερινή προετοιμασία της Γ Λυκείου έχει διάρκεια 6 εβδομάδων. (έναρξη 15/6 λήξη 20/7 και 25/8 μέχρι 31/8 ) Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.