Eurovision 2021: Ποιος είναι ο 10χρονος που έδωσε το 12άρι στην Κύπρο




Tο δωδεκάρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής στον τελικό της Eurovision 2021 το Σάββατο 22 Μαΐου, ανακοίνωσε ο πιο ταλαντούχος μπόμπιρας της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος έκλεψε την παράσταση. Τον βλέπουμε κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» και όλοι τον έχουμε λατρέψει. Ο λόγος φυσικά για τον 10χρονο Μανώλη Γκίνη, που ενσαρκώνει τον ρόλο του «Άγγελου», του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, με γονείς τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ο μικρός Μανώλης ήταν το πρόσωπο που ανακοίνωσε στην Ευρώπη τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας και ταυτόχρονα έγινε ο νεότερος spokesperson στην 65χρονη ιστορία του διαγωνισμού τραγουδιού.

Ο Μανώλης και η οικογένειά του δέχθηκαν με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ που ήθελε φέτος να πρωτοτυπήσει, ενώ και οι επιτελείς της EBU, αν και στην αρχή αιφνιδιάστηκαν από την επιλογή της Ελλάδας, δεν δυσκολεύθηκαν να πεισθούν, όταν συνειδητοποίησαν ότι η πείρα που έχει μπροστά στις κάμερες ο μικρός πρωταγωνιστής είναι μακράν μεγαλύτερη από αυτή άλλων «συναδέλφων» του. Το δωδεκάρι μας πήγε στην Κύπρο και στην Έλενα Τσαγκρινού με το «El Diablo». Πηγή: ethnos.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.