Δήμος Αλίμου: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος οστεοπόρωσης




Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου διοργανώνουν δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση σχετικά με την Οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.

Η δράση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

Οι μετρήσεις θα γίνουν την Τετάρτη 19/05/2021, στο Β’ ΚΑΠΗ (Ελ. Βενιζέλου 17) από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00, υπό την ιατρική επίβλεψη του κ. Ερωτόκριτου Ερωτοκρίτου, Ενδοκρινολόγου.



Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του COVID-19. Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κλείνουν ραντεβού στο τηλέφωνο 210.9886947, από τις 08:00 π.μ. έως τις 15:00 και από τις 15:30 έως τις 20:00.  Η είσοδος για την δράση είναι ελεύθερη για όλους

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.