Άγριος τσακωμός οδηγού λεωφορείου με αλλοδαπό επιβάτη για μία θέση (VIDEO)




Επεισόδιο μεταξύ επιβατών με την εμπλοκή και του οδηγού σημειώθηκε σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Πέμπτης, 6 Μαΐου.
Η ένταση ξεκίνησε όταν μια επιβάτης σε λεωφορείο της γραμμής Α11 ζήτησε από αλλοδαπό επιβάτη να της παραχωρήσει ελεύθερη θέση που κρατούσε, καθώς επικαλούμενος την πανδημία κορονοϊού, ο άνδρας είχε πιάσει και τα δύο καθίσματα της διπλής θέσης.
Η επιβάτης, ωστόσο, απαίτησε να κάτσει στην κενή θέση υποστηρίζοντας πως δεν έχει λογική να μένει κενή, ιδιαίτερα όταν το υπόλοιπο λεωφορείο είναι γεμάτο.
Η ίδια, μάλιστα, ζήτησε από τον οδηγό να παρέμβει καθώς κατά τη γνώμη της δεν υπήρχε λόγος η θέση να παραμένει κενή.

«Εδώ κουμάντο κάνω εγώ»
Ο οδηγός μετά από τη σύσταση της γυναίκας, σταμάτησε το λεωφορείο και έφτασε στην πίσω μεριά της καμπίνας όπου ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός ο οποίος καταγράφηκε σε βίντεο που παρουσιάζει το Sputnik.
«Σήκω πάνω να κάτσει η κυρία, εδώ κουμάντο κάνω εγώ» ακούγεται να λέει ο οδηγός στον αλλοδαπό, αναγκάζοντάς τον να παραχωρήσει πλέον τη δική του θέση, καθώς την κενή θέση δίπλα του, είχε προλάβει να πάρει ένας άλλος επιβάτης, ο οποίος την ώρα του διαπληκτισμού, έσπρωξε τον αλλοδαπό και έκατσε στο κάθισμα που ήταν και το «μήλο της έριδος» στη διαμάχη.
Το περιστατικό έληξε αφότου ο αλλοδαπός που σηκώθηκε παρά τη θέλησή του από το κάθισμα, κατέβηκε στην επόμενη στάση.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.