48χρονη που είχε εμβολιαστεί με Johnson&Johnson υπέστη θρόμβωση
Η 48χρονη έλαβε στις 10 Μαΐου το σκεύασμα της Johnson & Johnson. Έπειτα από δέκα ημέρες στις 20 Μάιου οι γιατροί, αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει θρόμβωση και μεταφέρουν την γυναίκα στον Ευαγγελισμό.

Εκεί, διαπιστώνεται θρόμβωση στο πόδι, πνευμονική εμβολή και εξελικτικά εσωτερική αιμορραγία στο νεφρό και το στομάχι.Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της 48χρονης.

«Η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο της Θήβας με γαστρεντερίτιδα. Στις 10 Μαΐου έκανε το εμβόλιο της Johnson. Στις 20 του μήνα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όταν διαπιστώνεται θρόμβωση στο πόδι. Η 48χρονη αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα, η κατάσταση της υγείας διερευνάται από τους γιατρούς του Νοσοκομείου», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Newsbomb.gr o κ. Γιαννάκος.

Συγκλονίζει η αδερφή της που μίλησε στο MEGA
«Η αδερφή μου στις 10 Μαίου έκανε το εμβόλιο της Johnson, στις 17 εισήχθη στο νοσοκομείο της Θήβας όπου διαπιστώνεται γαστρεντερίτιδα. Στις 20 αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει θρόμβωση και μπαίνει στον Ευαγγελισμό όταν διαπιστώνεται θρόμβωση στο πόδι, πνευμονική εμβολή και εξελικτικά εσωτερική αιμορραγία στο νεφρό και το στομάχι. Μετά από 17 ώρες μπήκε στην εντατική. Μου ανακοίνωσαν ότι η ζωή της κρέμεται σε μια κλωστή. Τώρα η κατάσταση της υγείας της κρίνεται δυνητικά επικίνδυνη. Είναι 48 ετών με κινητικό πρόβλημα, αλλά εξετάσεις μικρού παιδιού», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Ένας άνθρωπος με μειωμένη κινητικότητα, είναι βασικός υποψήφιος για να κάνει θρομβώσεις. Όλοι οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα έχουν αυξημένο κίνδυνο θρομβώσεων. Αυτό θα μπορούσε να έχει συμβεί ανεξαρτήτως εμβολίου. Από την εμπειρία παγκοσμίως που είναι 110 εκ. δόσεις εμβολίου και 400 περιστατικά δεν έχουν υπάρξει συγκεκριμένοι παράγοντες κινδύνου» ,υπογράμμισε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.