Yμηττός: Νεκροταφείο αυτοκινήτων στη “γειτονιά” του προέδρου του ΣΠΑΥ




Φωτογραφίες με εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες, μας έστειλε φίλος του notia.gr, ο οποίος ανεβαίνει καθημερινά για περίπατο στον Υμηττό. Όπως μας γράφει οι εικόνες είναι από την Άνω Αργυρούπολη, δίπλα από το Άλσος Υμηττού (Πατητήρι).

Ο κ. Κωνσταντάτος που είναι δήμαρχος και πρόεδρος του ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού) και συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Αθηναίων για “μια πρωτοποριακή συνεργασία” τι λέει για την κατάσταση αυτή μέσα στη γειτονιά του;

Ο ΣΠΑΥ ενώνει τις δυνάμεις του με τον Δήμο Αθηναίων .
Συνάντηση εργασίας είχαμε σήμερα με τον καλό φίλο Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη όπου συζητήσαμε τις εξελίξεις στην επένδυση του Ελληνικού, το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Γουδί με τον Δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα και τέλος το πιο σημαντικό, την συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με τον ΣΠΑΥ αφού ο Υμηττός είναι το βουνό της Αττικής και φυσικά όλης της Αθήνας.
Ο ΣΠΑΥ με τον Δήμο Αθηναίων εγκαινιάζει μια νέα εποχή εξωστρέφειας και συνεργασίας προς όφελος των κατοίκων μας. Σύντομα θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες της συνεργασίας αυτής που θα είναι πρωτοποριακή.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.