Ξανά στους δρόμους του Αλίμου ο Κονδύλης μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό




Στους δρόμους του Αλίμου βγήκε μετά από 20 ημέρες, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Mπορεί αυτό το διάστημα να διευθετούσε όλες τις υποθέσεις του δήμου από το σπίτι, μέσω τηλεδιασκέψεων με το επιτελείο του, αλλά το Σάββατο, έχοντας αναρρώσει πλήρως, επιθεώρησε τα έργα που γίνονται στην παραλία της πόλης, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

“Φυτεύουμε, επισκευάζουμε διαμορφώνουμε και ομορφαίνουμε την παραλία, περιμένοντας τον κόσμο να κατέβει” δήλωσε ο δήμαρχος στο Star.

To καλοκαίρι πλησιάζει και οι παραλίες της Αττικής προετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς. Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων είναι κυριολεκτίκά με το κλειδί στη…μίζα.

Oι παραλίες φορούν τα καλοκαιρινά τους και προετοιμάζονται για να προσφέρουν μια ασφαλή διέξοδο στους πολίτες. “Είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε το κλειδί στη μίζα” λέει ο Νίκος Βενιέρης, μάνατζερ στην “Ακτή του Ήλιου”
“Φέτος αισθανθήκαμε την ανάγκη όσο πιο νωρίς γίνεται να δώσουμε το χαμόγελο στον κόσμο ότι η παραλία είναι έτοιμη, φιλόξενη και ανοιχτή για όλους” λέει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.