Το PEUGEOT 208 πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη
Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου ψήφισαν ως καλύτερο αυτοκίνητο του 2020 το Peugeot 208.

Η εμπιστοσύνη των αγοραστών τόσο στην ποιότητα της γαλλικής μάρκας όσο και στην επιλογή των δημοσιογράφων φάνηκε αμέσως.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Πρώτο σε πωλήσεις το Peugeot 208 ενώ δύο στα πέντε ευρωπαϊκά best sellers είναι Peugeot.

Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της επίμονης εργασίας όλων των ομάδων της PEUGEOT καθώς και της σωστών στρατηγικών της αποφάσεων.

Το έτος 2021 ξεκίνησε εντυπωσιακά. Τους πρώτους δύο μήνες το PEUGEOT 208 είναι το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο στην Ευρώπη, ανεξαρτήτως κατηγορίας, και το PEUGEOT 2008 βρίσκεται στην τέταρτη θέση συνολικών ταξινομήσεων, τοποθετώντας έτσι δυο μοντέλα της μάρκας στα πέντε κορυφαία best selling μοντέλα στην Ευρώπη.  

Για δεύτερο διαδοχικό μήνα, το PEUGEOT 208 βρίσκεται στην κορυφή των ταξινομήσεων στην Ευρώπη. Είναι επίσης, η πρώτη φορά στην ιστορία της μάρκας που το 208 είναι πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο όχι μόνο σε σύγκριση με τις συνολικές πωλήσεις της μάρκας Peugeot αλλά και σε σχέση με τις συνολικές πωλήσεις της αγοράς.

Εξαιρετικά αποτελέσματα έχει επιτύχει και το PEUGEOT 2008, καθώς κατέκτησε την τρίτη θέση στις ταξινομήσεις του Φεβρουαρίου και την τέταρτη στο σύνολο των δύο  πρώτων μηνών, σημειώνοντας αύξηση 64% σε σχέση με το 2020 σε μια αγορά που σημείωσε πτώση 21%.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.