Το ΜΗΤΕΡΑ καλωσορίζει στην κουζίνα του τον σεφ Άκη Πετρετζίκη




Το ΜΗΤΕΡΑ, πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά, δημιουργεί ένα νέο ταξίδι «patients experience trip» για να μετατρέψει τις μοναδικές στιγμές του ερχομού ενός παιδιού σε κάτι ακόμα πιο μοναδικό. Οι πρώτες μέρες με το νέο μικρό μέλος της οικογένειας στο ΜΗΤΕΡΑ θέλουμε να θυμίζουν ένα μαγικό ταξίδι! Ο πρώτος σταθμός αυτού του ταξιδιού είναι μια γαστρονομική εμπειρία που προσφέρουν τα νέα μενού που σχεδιάζει για το ΜΗΤΕΡΑ ο αγαπημένος σεφ Άκης Πετρετζίκης.

Και έχει ακόμα πολλούς σταθμούς αυτό το ταξίδι….

Ο Άκης Πετρετζίκης αναλαμβάνει να σχεδιάσει όλα τα μενού των ασθενών, δημιουργώντας νέες αυθεντικές γευστικές συνταγές με μεσογειακό ταπεραμέντο, φτιαγμένες με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά και με την υψηλή ποιότητα και παράδοση που διατηρεί το ΜΗΤΕΡΑ, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του.

O Άκης Πετρετζίκης με τον Σταύρο Σουγιουλτζή, Επιχειρησιακό Διευθυντή του ΜΗΤΕΡΑ

Με στόχο τη διασφάλιση μιας θρεπτικά ισορροπημένης διατροφής, ο Άκης Πετρετζίκης, σε συνεργασία με τους Κλινικούς Διαιτολόγους του ΜΗΤΕΡΑ, σχεδιάζει με λεπτομέρεια μια σειρά γευστικών επιλογών που θα καλύπτουν όλες τις προσδοκίες αλλά και τις διατροφικές προτιμήσεις των ασθενών σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών.



Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Άκης Πετρετζίκης, θέλοντας να απογειώσει την εμπειρία κάθε νέας μαμάς, σχεδιάζει αποκλειστικά για την Μαιευτική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ, ειδικά μενού που θα καλύπτουν όλες τις ενεργειακές ανάγκες της μητέρας και θα συμβάλλουν στην καλή ψυχολογία της.

Μετά το Πάσχα, ο Άκης Πετρετζίκης, με τη βοήθεια της εξειδικευμένης του ομάδας, καθημερινά θα παρασκευάζειτα μενού στις εγκαταστάσεις του ΜΗΤΕΡΑ κάτω από άριστες και πιστοποιημένες συνθήκες υγιεινής, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και την ποικιλία των πρώτων υλών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.