Θετικός στον κορωνοϊό εργαζόμενος στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης


Σήμερα Κυριακή 25 Απριλίου 2021 εργαζόμενος στην Γραμματεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μετά από μοριακή εξέταση ανίχνευσης SARS-CoV-2 και άμεσα ενεργοποιήθηκαν οι ενδεδειγμένες διαδικασίες:

– Πραγματοποιήθηκε αμέσως σήμερα απολύμανση σε όλους του χώρους της Τεχνικής Υπηρεσίας.- Οι συνάδελφοί του με τους οποίους είχε καθημερινή επαφή, θα παραμείνουν στα σπίτια τους σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού εργασίας.


Μηνυτήρια Αναφορά του Κονδύλη για το τεράστιο περιβαλλοντικό έγκλημα στο ρέμα Τραχώνων / Αγ. Νικολάου (ΕΙΚΟΝΕΣ) – notia.gr
– Όλοι οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας θα υποβληθούν άμεσα σε rapid test στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης.

– Η Τεχνική Υπηρεσία θα παραμείνει σε λειτουργία.- Διενεργείται ιχνηλάτηση των πρόσφατων στενών επαφών του στην εργασία και στο κοινωνικό περιβάλλον του για ενημέρωσή τους για την τήρηση των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος παρουσίασε συμπτώματα την Πέμπτη 22/4/2021, με την προτροπή του γιατρού παρέμεινε την Παρασκευή κατ’ οίκον και υποβλήθηκε χθες Σάββατο σε μοριακό έλεγχο, με σημερινό αποτέλεσμα θετικό. Η δημοτική αρχή του εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορα περαστικά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X