Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ δυο αδέσποτες σφαίρες στο σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ (VIDEO)




Μετά το σοκ της εν ψυχρώ δολοφονίας του δημοσιογράφου, οι γείτονες ανακαλύπτουν σιγά σιγά τα σημάδια της δολοφονικής ενέδρας.

Σε πολυκατοικία που βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 60 μέτρων από το σημείο όπου εκτελέστηκε ο δημοσιογράφος, οι κάτοικοι εντόπισαν τα σημάδια από τις σφαίρες που δεν βρήκαν τον στόχο.

Το καρτέρι & η διαφυγή

Μετά την οδό Σακελαρίου, οι αδίστακτοι δολοφόνοι πέρασαν την οδό Άνινου όπου βρίσκεται το σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ και στάθηκαν στην οδό Μουλοπούλου, όπου βρίσκεται το παρκάκι στο οποίο έστησαν καρτέρι στο θύμα τους.

Από τα στενά μέχρι την κεντρική λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με άνεση.



Οι Αρχές φαίνεται να γνωρίζουν το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών, οι οποίοι φαίνεται να εξαφανίστηκαν μέσω της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Οι έρευνες για τους εκτελεστές

Γνώστες της περιοχής του Αλίμου φαίνεται πως ήταν οι δύο εκτελεστές, γεγονός που απομακρύνει το ενδεχόμενο να ήρθαν από το εξωτερικό και ενισχύει την υποψία των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε θύμα Ελλήνων και Αλβανών ποινικών που διαμένουν στη χώρα μας, όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ζητούμενο πλέον είναι ο εντοπισμός του δίκυκλου που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες για τη μετάβασή τους στη δολοφονική ενέδρα και την διαφυγή τους από το σημείο.

Όσο περνούν οι μέρες ισχυροποιείται το σενάριο είτε να το έχουν κρύψει σε κάποιο ιδιαίτερα ασφαλές σημείο είτε να το έχουν αποσυναρμολογήσει.

Έτσι, οι αστυνομικοί ρίχνουν το βάρος στη προσπάθεια ταυτοποίησής του, μέσω των αρχείων που διατηρούν αντιπροσωπείες και ασφαλιστικές εταιρείες. Πηγή: megatv.com

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.