Σταθερά χαμηλό παραμένει το ιικό φορτίο στη Γλυφάδα




Μεταξύ 671 rapid tests που διενεργήθηκαν χθες, θετικά ήταν μόνον 7, ήτοι ποσοστό 1,04%. Από αυτά τέσσερα αφορούν σε άνδρες και τρία σε γυναίκες, με διάμεση ηλικία τα 27 έτη, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας.


«Με μεγάλη συμμετοχή έγιναν τα rapid tests για κορονοϊό στη Γλυφάδα μας και τα αποτελέσματα καταδεικνύουν ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο, χωρίς βεβαίως αυτό να μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε. Όλοι μαζί ας προσπαθήσουμε να τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας της υγείας μας και πολύ σύντομα θα κατακτήσουμε την ελευθερία μας», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ευχαρίστησε τον ΕΟΔΥ και το προσωπικό του για την άριστη συνεργασία.

Τον συντονισμό της όλης δράσης είχε από πλευράς του Δήμου Γλυφάδας ο Αντιδήμαρχος Υγείας Νίκος Βρυζίδης, ενώ ο αρμόδιος για τη Δημοτική Αστυνομία Αντιδήμαρχος Σπύρος Δήμου μερίμνησε ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή ταλαιπωρία του κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις οδηγίες του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Βρυζίδης επέτυχε να εξασφαλίσει διενέργεια των τεστ από κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε τακτά χρονικά διαστήματα στην πόλη μας, σχεδόν μία φορά τον μήνα !



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.