Σοκ στο Μοσχάτο: Πέθαναν από κορωνοϊό ο Χάρης Πασσαδάκης και η νηπιαγωγός Νίκη Καλανδράνη
Τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο τους εκφράζει με ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου:

Δύο αγαπημένα μου πρόσωπα, ο μαθητής μου, ο Χάρης Πασσαδάκης και η δασκάλα μας, η Νίκη Καλανδράνη, ταξιδεύουν πια στις γειτονιές των αγγέλων.
Δύο νέοι άνθρωποι με αγάπη για την ζωή και για τα παιδιά, με ανεκτίμητη και δυσαναπλήρωτη προσφορά στην σχολική κοινωνία μας.
Τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Μοσχάτου δεν θα ξαναδούν τη δασκάλα τους και οι μαθητές και γονείς του 4ου Δημοτικού σχολείου Μοσχάτου έχασαν τον φίλο Πρόεδρό τους.
Όμως, να είναι σίγουροι, ότι από εκεί ψηλά θα νοιάζονται για τα σχολεία τους και θα είναι υπερήφανοι για την πρόοδο όλων των μαθητών τους.
Πάντοτε θα τους θυμόμαστε με γλυκιά ανάμνηση.
Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στις οικογένειες και στα αγαπημένα τους πρόσωπα.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Μετά από 20 μέρες περίπου στην εντατική έφυγε από την ‘ γριπουλα, που ονομάζεται COVID-19 Είμαστε όλοι τυχεροί που…

Δημοσιεύτηκε από Giannis Diakos Plori στις Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Ανακοίνωση Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Δυστυχώς τα δυσάρεστα νέα για τον Δήμο μας συνεχίζονται…
Πριν λίγο πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Πασσαδάκη Χάρη, αξιόλογου συνδημότη μας με έντονη προσφορά στη σχολική κοινότητα του Δήμου από τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.
Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή
Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων πέμπτου Δημοτικού Μοσχάτου

Σήμερα με λύπη πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε πρόωρα από κοντά μας ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημ Σχ. Μοσχάτου.

Ο Χάρης ήταν ένα δραστήριο μέλος της σχολικής κοινότητας μας.Στην μνήμη μας θα παραμείνουν ζωντανές οι στιγμές που μοιραστηκαμε στον κοινό χώρο του σχολείου μας.Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οίκοιους του.

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου

ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΡΟΕΔΡΟ» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Δυστυχώς σήμερα «μας άφησε» για το μακρινό ταξίδι. Προσπαθούμε να βρούμε λόγια να γράψουμε, αλλά δεν μπορούμε. Ο πόνος είναι αβάσταχτος. Δεν μπορούμε να το δεχτούμε. Καλέ μας φίλε, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ, ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Δημοσιεύτηκε από Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου στις Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021
Πηγή φωτό: mymoschato.gr

Έφυγε από την ζωή, ύστερα από μάχη με τον κορωνοϊό, η προϊστάμενη του 3ου Νηπιαγωγείου Μοσχάτου και νηπιαγωγός, Νίκη Καλανδράνη.

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι έφυγε πρόωρα η προϊσταμένη του 3ου Νηπιαγωγείου Μοσχάτου Νίκη Καλανδράνη, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον κορωνοϊό.

Πάντα ευγενική και καλοσυνάτη, ενδιαφερόταν ουσιαστικά για το σχολείο στο οποίο υπηρετούσε, διεκδικώντας συνεχώς τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης για τους μαθητές της.

Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους οικείους της.

Η μνήμη και το έργο της θα παραμείνουν ζωντανά στην εκπαιδευτική κοινότητα στην οποία έχει συνεισφέρει τόσο, αλλά κυρίως σε όλα τα παιδιά που είχαν την τύχη να την έχουν νηπιαγωγό και τα γαλούχησε με αξίες και ιδανικά με τα οποία θα πορεύονται σε όλη τους τη ζωή.

Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή
Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.