O γρίφος με τα εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσια στην παράνομη χωματερή του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης




Ακόμη και ο Ηρακλής Πουαρό θα δυσκολευόταν να λύσει το γρίφο με τις “ψευδεπίγραφες φωτογραφίες” που δείχνουν εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσια και τις κούτες με τα 600 ζευγάρια για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Στις 15 Μαρτίου, το Notia.gr, όταν έφερε στο φως της δημοσιότητας την παράνομη χωματερή που έχει στήσει ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, πάνω στο ρέμα της Ευρυάλης, στα σύνορα με τη Γλυφάδα, είχαμε δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες με εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσια που βρίσκονταν πάνω σε μια τσιμεντένια πλατφόρμα. Δίπλα υπήρχαν κάποιες κούτες που μάλλον είχαν μέσα τα παπούτσια, γιατί φαίνεται ότι είχαν ανοιχτεί.

Την Παρασκευή 9 Απριλίου, ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94FM», για το θέμα της χωματερής και τη διαμάχη με τον δήμο Γλυφάδας, μεταξύ των άλλων είπε: “Τώρα ψευδεπίγραφες φωτογραφίες που βγάλανε με παπούτσια για παράδειγμα, δεν ξέρω που τα βρήκαν και τα βγάλανε, έχει πολύ πλάκα αυτό αν το δει κανείς, νομίζω ότι είναι τραγικό όλο αυτό που συμβαίνει”.

Αυτές οι φωτογραφίες, σύμφωνα με τον κ.Κωνσταντάτο είναι ψεύτικες



Στις 12 Μαρτίου ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης είχε αναρτήσει κάποιες φωτογραφίες με υλικό που είχε συγκεντρωθεί για να σταλεί στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας. Ανάμεσά τους και 600 ζευγάρια παπούτσια.

Αναρωτιόμαστε πως βρέθηκαν τα εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσια στην παράνομη χωματερή και γιατί ο δήμαρχος επιμένει ότι δεν ήταν αληθινές οι εικόνες και ποτέ δεν υπήρχαν στο συγκεκριμένο σημείο, τα παπούτσια.

Δηλαδή ξαφνικά οι άνθρωποι του δήμου Γλυφάδας σκέφτηκαν να δημιουργήσουν ψεύτικες φωτογραφίες με εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσια; Γιατί προσπαθούν να κουκουλώσουν το θέμα λέγοντας ψέματα; Τι προσπαθούν να κρύψουν;

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.