O Δημοσθένης Δόγκας πέταξε πάνω από την Αθηναϊκή Ριβιέρα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μαγικές εικόνες από τις ομορφιές της ακτογραμμής του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κατέγραψε ο Δημοσθένης Δόγκας (Πολιτευτής Περιφέρειας Αττικής και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΟΎΛΗΣΗ ”), οποίος πέταξε με μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς και περιγράφει την μοναδική του εμπειρία:

Το να μπορείς να δεις έστω και λίγο τα “πράγματα” απο ψηλά είναι προνόμιο που πρέπει να εκτιμάς και να μοιράζεσαι! Μαγικές, θα έλεγε κανείς, μα όμως αληθινές και χωρίς φίλτρα εικόνες, εαν σκεφτουμε το πως παρουσιάζεται σε εφημερίδες και βίντεο η ακτογραμμή του Σαρωνικού Κόλπου και πολύ περισσότερο του πανέμορφου Δήμου μας! Εν έτη 2021…με μελάνια δίχρωμα και ξεθωρισμενη εικόνα σαν από χαλασμένο βίντεο προσπαθούν να μεταφέρουν την αίσθηση σε ολους μας οτι η “Αθηναϊκη Ριβιέρα είναι μια γκρι ή στην καλύτερη περίπτωση “χαλκοπρασινη” ακτογραμμή η οποία τις περισσότερες φορές από την εγκατάλειψη των παραθαλάσσιων υποδομών τόσο από την μεριά της Πολιτείας οσο και των Δήμων… Είναι και ασύμφορη στην διαχείριση τής! Ας ξυπνήσουμε!

Ας αναδειξουμε, ο καθένας από τη μεριά του και όλοι μαζί, πρώτα ο ένας στα μάτια του άλλου την ομορφιά του τόπου μας!Ετσι μόνο θα ξέρουμε το που μένουμε, το τι χάνουμε όταν πουλάμε, το γιατί μας αναγκάζουν να πουλάμε ως ιδιώτες και να παραχωρουμε ως Δημοι και Δημόσιο στα μεγάλα founds με την ελπίδα τουλάχιστον να δούμε μια υποτυπώδη, ξενοφερτη αρπαχτη που ονομάζουν ως “ανάπτυξη” !! Όσο για το parapente_parsmotor με το οποίο κάναμε την περιήγηση…Είναι μια από τις πιο απίστευτες εμπειρίες που μπορει να έχει κάποιος και αξίζεις είτε τουριστικά ( ως βόλτα) είτε ως αθλητικη δραστηριότητα περα ως πέρα τον χρόνο και την ενασχόληση!!

Το να μπορείς να δεις έστω και λίγο τα "πράγματα" απο ψηλά είναι προνόμιο που πρέπει να εκτιμάς και να μοιράζεσαι! …



Δημοσιεύτηκε από Δημοσθένης Δόγκας στις Σάββατο, 3 Απριλίου 2021

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.