Νεκρός 42χρονος άνδρας – Η σύζυγος του χαροπάλευε επί ώρες, ίσως και μέρες, δίπλα του




Νεκρός εντοπίστηκε χθες το απόγευμα σε ρεματιά επί της εθνικής οδού ΒΟΑΚ στο ύψος του Μπαλί, 42χρονος δικυκλιστής από την Ιεράπετρα, ενώ δίπλα του βρισκόταν η 38χρονη σύζυγος του σε βαριά κατάσταση.

Άμεσα η γυναίκα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ μετά τις πρώτες ιατρικές βοήθειες για τη σταθεροποίηση της κατάστασης της, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χανίων, στη ΜΕΘ με την υγεία της αν και σε πολύ δύσκολη κατάσταση να έχει σταθεροποιηθεί.

Το δυστύχημα έγινε σε άγνωστο χρόνο τον οποίο διερευνά η ΕΛ.ΑΣ, δεδομένου ότι το ζευγάρι που είχε ξεκινήσει από την Ιεράπετρα για ένα ραντεβού στο Ρέθυμνο, έλειπε πολλές ώρες με αποτέλεσμα χθες το απόγευμα να αναζητηθεί από τους οικείους του, ενώ φίλοι του ζευγαριού ακολούθησαν τη διαδρομή επί του ΒΟΑΚ για να τους εντοπίσουν.

Αναμένεται από τον ιατροδικαστή Χανίων, η εκτίμηση χρόνου θανάτου του 42χρονου για τον οποίο εικάζεται ότι μπορεί να είχε χάσει τη ζωή του έως και 72 ώρες πριν, με τη σύζυγο του να βρίσκεται δίπλα του σοβαρά τραυματισμένη αντέχοντας όμως στο χρόνο από την ώρα του τροχαίου έως και χθες το απόγευμα οπότε και εντοπίστηκαν. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, neakriti.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.