Κυκλοφοριακό χάος στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Γλυφάδα




Οι δυο λωρίδες γίνονται μια στη παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Αγίου Κοσμά

Συγκεκριμένα σύμφωνα με καταγγελία που δέχτηκε πριν από λίγο, από οδηγό, το magdasnews.gr, η κατάσταση είναι αφόρητη, για όσους κατευθύνονται προς Γλυφάδα.

«Έχουν τρελαθεί οι άνθρωποι μέρα μεσημέρι κάνουν ασφαλτόστρωση και έχουν προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος. Η κίνηση ξεκινάει απ το Νέο φάληρο σχεδόν και φτάνει μέχρι τον Αγιο Κοσμά. Εκατοντάδες αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα με τους οδηγούς να βγαίνουν έξω απ το αυτοκίνητο τους για να δουν τι έχει γίνει» μας λέει οδηγος που μετά από 40 λεπτά πέρασε από το σημείο που κάνουν έργα οδοποιίας και ξύνουν την άσφαλτο προκειμένου στις επόμενες ημέρες να ρίξουν άσφαλτο.

«Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι έχει γίνει κάποιο τροχαίο περάσαν 10 λεπτά πέρασαν 15 πέρασαν 20 λεπτά πήραμε τηλέφωνο την τροχαία και μας είπαν ότι δεν έχει συμβεί τίποτα καταλήξαμε να κάνουμε υπομονή είμαστε στο αυτοκίνητο ξεπερνώντας τα 40 λεπτά και φτάσαμε στο σημείο που γίνονται τα έργα οδοποιΐας. Είναι αδιανόητο το 2021 μέρα μεσημέρι να κάνουν τέτοιες εργασίες προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στους ανθρώπους που είτε επιστρέφουν από τη δουλειά τους, είτε πηγαίνουν στη δουλειά τους ή πηγαίνουν σε νοσοκομεία σε οτιδήποτε.»



  • Advertisement –

Απίστευτα πράγματα! Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως σε όλες τις χώρες αυτές οι εργασιες γίνονται ΠΑΝΤΑ το βράδυ! Στην Ελλαδάρα γίνονται μεσημέρι γιατί ο Έλληνας ξέρει καλύτερα!

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Κυκλοφοριακό χάος στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Γλυφάδα

  • 12/04/2021 at 6:46 μμ
    Permalink

    Μεσημέρι με αυτοκίνητα; οι υπεύθυνοι να πάνε σπίτι τους. Οι ασφαλτοστρωσεις γίνονται βράδυ αργά.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.