Κολοκύθα Cafe-Cocktail Room: Ραντεβού 3/5 για να γράψουμε την συνέχεια του παραμυθιού




Είμαστε η Κολοκύθα Cocktail room, και εδρεύουμε στην πιο όμορφη γωνία της Ηλιούπολης (Κυπρίων Ηρώων 58, έναντι εκκλησίας Αγ.Παρασκεύης).
Βρισκόμαστε στο 5ο έτος λειτουργίας μας και νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε την ιδέα μας, με περισσότερους από εσάς καθώς η ανταπόκριση όλο και γίνεται μεγαλύτερη και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό.
Στην ειδικά διαμορφωμένη, ζωγραφισμένη και εμπνευσμένη από μια άλλη εποχή Αυλή μας θα έχετε την δυνατότητα να γευτείτε τις δημιουργίες των coctail μας τα οποία έχουν εμπνευστεί, απο τα μοναδικά αποστάγματα του τόπου μας, την ιδιαίτερη πατρίδα μας Ελλάδα. Τσίπουρο, Ούζο, κρασία Ελλήνων παραγωγών, Μαστίχα και άλλα πολλά συνθέτουν τις βασικές επιλογές που απαρτίζουν τις δημιουργίες μας.
Με σεβασμό στην ελληνική παραγωγή, εκμεταλλευόμαστε τους φυσικούς πόρους της γης μας και δημιουργούμε τον κατάλογο με τα cocktail μας.
Ενα κάρμα γεύσεων, από γιαούρτι, μπαχαρικά – καρπούς, βιολογικές μαρμελάδες, homade πουρέδες-σιρόπια, κολοκύθα, γιασεμί και άλλα σοκάρουν γευστικά και σας υπόσχονται εξωπραγματικούς συνδυασμούς στις συνταγές των 25+ signature cocktail μας, αλλά φυσικά και όλων των classic.

Eco-Friendly ιδέες με γνώμονα το περιβάλλον και Plant-based cocktail, φιγουράρουν επάξια στις επιλογές του κόσμου μας. Συνδυασμός γεύσεων, ανάδειξη των ελληνικών προιόντων, fine drinking, φιλοξενία και χαμόγελο μας χαρακτηρίζουν.
Θέλουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε το διαφορετικό και να το αγκαλιάζουμε. Μότο μας είναι “Για ένα παραμύθι ζούμε, την αλήθεια την ξέρουμε”, και όλοι μαζί με την στήριξή σας, μας βοηθάει συνεχώς να κάνουμε τα όνειρα και τις ιδέες μας πράξη. Στον χώρο μας επίσης θα βρείτε επίσης καφέ και finger food, που θα πλαισιώσουν την διασκέδασή σας. Ραντεβού 3/5 για να γράψουμε την συνέχεια του παραμυθιού. BAR MANAGER – SHIFT MANAGER Γιάννης Σαράντης
OWNER Γιώργος Μωρογιαννάκης



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.