Kόλαση για 27χρονη στη Νέα Σμύρνη: Την βίασε και την κούρεψε μπροστά σε άλλους




Ο εφιάλτης για την γυναίκα ξεκίνησε, σύμφωνα με όσα η ίδια υποστήριξε, όταν ο αλλοδαπός την κάλεσε στο σπίτι του τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης. Λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας φέρεται ότι την ακινητοποίησε, της έδεσε τα χέρια με πλαστικές χειροπέδες και παρουσία και άλλων ατόμων την βίασε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι πράξεις του καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έχει εγκατεστημένες στο σπίτι. Στην συνέχεια την ανάγκασε να κάνει μπάνιο, αφού την απείλησε με μπαστούνι του μπέιζμπολ και πιστόλι και της ξύρισε μέρος του τριχωτού της κεφαλής.

Ο κακοποιός, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και τα προσωπικά της έγγραφα και την έδιωξε από το σπίτι. Στις 04:00 τα ξημερώματα η γυναίκα μετέβη σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση στο τμήμα ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και άμεσα καταστρώθηκε σχέδιο επέμβασης στο σπίτι.

Με την συνδρομή της ΟΠΚΕ και της δίωξης ναρκωτικών, οι άνδρες της ασφάλειας της Νέας Σμύρνης εισέβαλαν στο σπίτι στις 12 το μεσημέρι και εντόπισαν τον δράστη, μια γυναίκα που ήταν παρούσα, σύμφωνα με το θύμα στο βιασμό της και ένα άλλο άτομο.



Τον συγκεκριμένο άνδρα είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τα στελέχη της ασφάλειας της Νέας Σμύρνης, καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, ενώ στο παρελθόν είχε απελαθεί από τη χώρα και του είχε απαγορευτεί η είσοδος για 10 χρόνια. Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.