Διανομή υγειονομικού – ενημερωτικού υλικού στα καταστήματα των Δήμων 3Β και Σαρωνικού
Συνεχίζεται η δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τη στήριξη των τοπικών αγορών, μετά την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου, με το μήνυμα «Ψωνίζουμε με ασφάλεια, στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας».

Με στόχο, αφενός την προστασία της δημόσιας υγείας και αφετέρου την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, βρίσκονται στο πλευρό καταστηματαρχών, εργαζομένων και καταναλωτών, διανέμοντας –συμβολικά- μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια για τη σωστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Η αρχή της πρωτοβουλίας έγινε από το κέντρο της Αθήνας, τη Δευτέρα 5 Απριλίου, και συνεχίζεται καθημερινά σε όλους τους Δήμους του λεκανοπεδίου.

Την Τετάρτη 14 Απριλίου στις 10 το πρωί, μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α., εκπρόσωποι του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και της Περιφέρειας Αττικής θα επισκεφθούν καταστήματα της τοπικής αγοράς. Θα προηγηθεί στις 9:30 συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο στο Δημαρχείο (Λ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) και θα ακολουθήσει η διανομή υγειονομικού και ενημερωτικού υλικού.

Αμέσως μετά, στις 12 το μεσημέρι, η δράση θα συνεχιστεί στον Δήμο Σαρωνικού. Η διανομή θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο (Λεωφ. Αθηνών & Ρήγα Φεραίου, Καλύβια).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.