Διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με τη Διαχείριση Άγχους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις




Κάτω από αυτές τις νέες πρωτόγνωρες συνθήκες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 από την Ομάδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγίου Δημητρίου διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με τη Διαχείριση Άγχους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

💻 Το σεμινάριο απευθυνόταν τόσο στις/στους μαθήτριες/μαθητές όσο και στις/στους εθελόντριες/εθελοντές καθηγήτριες/καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και είχε ως στόχο την ψυχολογική προετοιμασία και ενδυνάμωση των υποψηφίων εν όψει των επερχόμενων Πανελληνίων Εξετάσεων.

📝 Μέσα από πρωτότυπες βιωματικές δραστηριότητες και από τη συζήτηση των συμμετεχόντων δόθηκαν προτάσεις διαχείρισης του άγχους και οργάνωσης της μελέτης των μαθητών.

👩‍🏫 Την επιμέλεια και παρουσίαση του σεμιναρίου είχαν οι εθελόντριες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, κυρίες: •Βρεττού Αναστασία, Συντονιστρια Τμηματος Συμβουλευτικης & Επαγγελματικού Προσανατολισμού•Δαμιανού Δωρίτα•Καλογιάννη Μαρία•Κλεάνθη Εύμη•Κύρλεση Εύη. Το σεμινάριο άνοιξε με χαιρετισμό ο Επικεφαλής, κύριος Πάνος Μπαντούνας, Αντιδήμαρχος Κοινωνικού Φροντιστηρίου, Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς.💬Στο σεμινάριο, εκτός των μαθητριών/μαθητών, συμμετείχαν και 20 εθελόντριες/εθελοντές καθηγήτριες/καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, από τις/τους οποίες/οποίους οι 13 προετοιμάζουν τις/τους 22 μαθήτριες/μαθητές μας που θα εξεταστούν φέτος σε Πανελλαδικό επίπεδο.✔️ Έχοντας ως στόχο το παιδί το Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγίου Δημητρίου στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια.



📆 Κάτω από αυτές τις νέες πρωτόγνωρες συνθήκες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 04 Απριλίου 2021 από την Ομάδα…

Δημοσιεύτηκε από Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αγίου Δημητρίου στις Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.