Ανδρέας Κονδύλης: Νέα projects για τον Δήμο Αλίμου




Πρώτη μέρα στο γραφείο του στο Δημαρχείο Αλίμου, πήγε χθες, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, μετά από την περιπέτειά του με τον covid-19.

“Από σήμερα βάζουμε μπροστά πολλά και ενδιαφέροντα νέα projects, για τα οποία θα σας ενημερώνω τακτικά. Πολύτιμες, αλλά και ‘ιαματικές’ ήταν οι ευχές σας, που με συνόδευσαν τις δύσκολες μέρες της καραντίνας και της ασθένειας” έγραψε στην σελίδα του στο facebook:

Πρώτη μου μέρα στο Δημαρχείο, πρώτο μου μέλημα το «ευχαριστώ» σε όλους σας. Πολύτιμες, αλλά και ‘ιαματικές’ ήταν οι ευχές σας, που με συνόδευσαν τις δύσκολες μέρες της καραντίνας και της ασθένειας.
Πλέον έχω αναρρώσει και από σήμερα είμαι ξανά μάχιμος και λίγο πιο “δυνατός”, καθώς πλέον διαθέτω αντισώματα για τον covid-19, αλλά και περισσότερη θετική ενέργεια, χάρη στις ευχές σας!
Σας ευχαριστώ όλους πολύ και εύχομαι να είναι γρήγορα ατόφιοι και υγιείς όλοι οι συμπολίτες μας στον Άλιμο, αλλά και όλοι οι άνθρωποι που νοσούν.
Από σήμερα βάζουμε μπροστά πολλά και ενδιαφέροντα νέα projects, για τα οποία θα σας ενημερώνω τακτικά.
Ταυτόχρονα, μιας και η πανδημία ακόμα καλπάζει, δεν ξεχνιόμαστε και δεν ξεχνάμε ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ!! Μακριά από συγχρωτισμούς και πολυκοσμία, πάντα με μάσκα και καθαρά χέρια, ακόμη και αν είστε εμβολιασμένοι!

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ! Πρώτη μου μέρα στο Δημαρχείο, πρώτο μου μέλημα το «ευχαριστώ» σε όλους σας. Πολύτιμες,…



Δημοσιεύτηκε από Ανδρέας Κονδύλης στις Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.