Το Hellenic Health Care Group συνδράμει με 300 κλίνες στη μάχη με την πανδημία
Άλλες 550 κλίνες από τον ιδιωτικό τομέα προστίθενται στην Αττική, ανακοίνωσε ο υπ. Υγείας, Βασίλης Κικίλιας στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημέρωσης για την εικόνα της πανδημίας στη χώρα μας. Επίσης, ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι αν δεν ανταποκριθούν ιδιώτες γιατροί στο κάλεσμα για βοήθεια θα εισηγηθεί επίταξη των υπηρεσιών τους στον πρωθυπουργό.

Είπε ότι οι 450 κλίνες αφορούν περιστατικά non covid και οι άλλες 100 κλίνες covid.Επίσης προστίθενται άλλες 10 ΜΕΘ από τον ιδιωτικό τομέα, στην Αττική.Συνολικά ο ιδιωτικός τομέας παραχωρεί παραχωρεί στην Αττική άλλες 550 κλίνες, οι οποίες είναι οι εξής:

-Πρώτον, 450 Non Covid και αναλυτικά:

Το Hellenic Health Care Group άλλες 300 κλίνες με όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους:  Οι κλίνες αυτές διατίθενται στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα και Metropolitan General  ενώ έχει προηγηθεί η διάθεση του Λητώ ( νοσηλεύει COVID περιστατικά από την Πέμπτη 11 Μαρτίου). Η κάλυψη των κλινών θα γίνει σε συνεργασία και με συντονισμό από το ΕΚΑΒ, ενώ η διακομιδή θα διενεργείται στις περισσότερες περιπτώσεις από το στόλο ασθενοφόρων του Ομίλου. 

Το ΙΑΣΩ ΑΕ Group διαθέτει άλλες 100 κλίνες με όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους.

Ο Όμιλος Αθηνών  διαθέτει άλλες 50 με όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους.

-Δεύτερον, 100 κλίνες Covid και αναλυτικά

Ο Όμιλος Ευρωκλινική Αθηνών διαθέτει 60, με όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους.

Ο Όμιλος Βιοιατρική διαθέτει 40, με όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.