Θετικοί στον κορωνοϊό άλλοι δύο εργαζόμενοι του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Μετά τη θετική διάγνωση σε εξέταση κορωνοϊού δύο εργαζομένων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποφασίστηκε να μην λειτουργήσουν αύριο το ΚΕΠ της Δ.Ε. Βούλας και οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης κοινού που στεγάζονται στο Δημοτικό Κατάστημα της Βουλιαγμένης (συμπεριλαμβανομένου και του ΚΕΠ Βουλιαγμένης) προκειμένου να διεξαχθούν τεστ για την ανίχνευση κορωνοϊού σε όλους τους εργαζόμενους που απασχολούνται στα κτήρια που στεγάζουν τις υπηρεσίες αυτές.

Η απόφαση ελήφθη όταν σήμερα (Τρίτη 16 Μαρτίου), ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή πως ένας εργαζόμενος σε κάθε αναφερόμενη υπηρεσία διαγνώστηκε θετικός


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Tη Δευτέρα 15 Μαρτίου, είχε διαγνωστεί θετικός μετά την εμφάνιση ελαφριών συμπτωμάτων, εργαζόμενος στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Όπως σε κάθε θετική διάγνωση, άμεσα λήφθηκαν όλα τα μέτρα όπως προβλέπονται στα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, η απομόνωση των συγκεκριμένων εργαζομένων καθώς και όλα τα απαραίτητα βήματα για την ιχνηλάτηση επαφών. Επιπροσθέτως, αποφασίστηκε η εξέταση όλων των εργαζομένων των συγκεκριμένων υπηρεσιών και η απολύμανση των συγκεκριμένων χώρων αύριο το πρωί.

Σήμερα εξετάστηκαν όλοι οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα στην Κοινωνική Υπηρεσία και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.