Σε κίνδυνο η ζωή της 13χρονης Μαρίας που έχει εξαφανιστεί




Στις 11/03/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Παλλήνης, η Μαρία-Φιλοθέη Ν. 13 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε χθες, 14/3/2021, για την εξαφάνιση της ανήλικης και άμεσα προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν Εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

«Πρόκειται για ένα παιδί που βρίσκεται σε ευάλωτη κατάσταση», είπε στο Νewsbomb.gr ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού»

Και πρόσθεσε: «Ευχή μας είναι να βρεθεί το κορίτσι και να μην πέσει θύμα εκμετάλλευσης από τρίτους γιατί είναι σε ευάλωτη κατάσταση».

Απαντώντας σε ερώτηση του Newsbomb.gr, σχετικά με το αν έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος αφού το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 14 Μαρτίου ενώ το παιδί είχε χαθεί από τις 11 ανέφερε: «αρχικά οι αρμόδιοι είχαν πληροφορίες που ήταν το κορίτσι και υπήρχε επικοινωνία γι’ αυτό υπήρξε αυτή η καθυστέρηση».



Η Μαρία-Φιλοθέη Ν. έχει ύψος 1.68 μ., είναι 70 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη μπλούζα με μωβ λουλούδια, μαύρο μπουφάν και μαύρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.